Που πήγε το χέρι της Kristen Stewart;

Που πήγε το χέρι της Kristen Stewart;

Η πρωταγωνίστρια του Twilight φιγουράρει στο εξώφυλλο του Glamour Νοεμβρίου, αλλά το χέρι της βρίσκεται μάλλον σε κάποια άλλη σελίδα.

1210-GL-CVR-Hi-Res

Όταν είσαι γραφίστας σε περιοδικό μόδας και έχεις να κάνεις με μια διάσημη σταρ του Hollywood, ξέρεις πάνω-κάτω τι έχεις να αντιμετωπίσεις. Εκπληκτικό σώμα, φωτογενές πρόσωπο, ακριβά ρούχα, άντε και μερικές ατέλειες εδώ κι εκεί που με τη βοήθεια του «μαγικού ραβδιού» του Photoshop θα εξαφανιστούν. Το πρόβλημα ξεκινά όταν ο υπερβάλλοντας ζήλος στη δουλειά σου, σε κάνει να μην καταλαβαίνεις που πρέπει να σταματήσεις.

Θύμα ενός τέτοιου «αφοσιωμένου» γραφίστα έπεσε πρόσφατα η Kristen Stewart, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Glamour, για το τεύχος του Νοεμβρίου.

Η 21χρονη ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή και όλο φρεσκάδα στο εξώφυλλο του περιοδικού, με τα casual ρούχα της, την διάφανη επιδερμίδα της και με μια αναμφισβήτητη ευλυγισία στα πόδια, υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα. Το αριστερό της χέρι είναι άφαντο. Δεν μιλάμε απλά για κάποιο τρικ που έχει προκληθεί από τη στάση του σώματός της και το κρύβει. Το χέρι της Stewart από τον αγκώνα και κάτω εξαφανίζεται εντελώς, δημιουργώντας ένα αισθητικό αποτέλεσμα αμφιβόλου ποιότητας.

Θα έπρεπε, τουλάχιστον, κάποιος να είχε προειδοποιήσει την Kristen πως, η ομάδα γραφιστών που θα αναλάμβανε να την «φτιάξει», θα ήταν η ίδια με αυτή που σε περσινό εξώφυλλο του Glamour είχε παρουσιάσει την Fergie των Black Eyed Peas με πόδια διαφορετικού μεγέθους και εξαφανισμένο κορμό σώματος από τη μέση και κάτω. Μεγάλοι καλλιτέχνες.