Πού πήγε η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Πατζόπουλο στην ένατη επέτειο γάμου τους;

Κατερίνα Μπούσιου
Πού πήγε η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Πατζόπουλο στην ένατη επέτειο γάμου τους;

Το ταξίδι στο Εδιμβούργο και η απορία: Γιατί δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφία του γάμου της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου;                                                  

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει μόνο το προνόμιο μίας απόλυτα πετυχημένης επαγγελματικής πορείας στα 32 της χρόνια στην τηλεόραση, αλλά και την ευτυχία να έχει μία υπέροχη οικογένεια με 4 παιδιά και τον Μάκη Παντζόπουλο, σύζυγο, σύντροφο και συνοδοιπόρο της σε όλα. Σήμερα την 9η επέτειο του γάμου τους, τη γιορτάζουν με ένα ταξίδι και μία απορία των φαν της. Οι ευχές που ξεχώρισαν.

Η Ελένη Μενεγάκη γιορτάζει τα 9 χρόνια γάμου - Οι 7 αλλαγές που έφερε στη ζωή της αυτός ο έρωτας

Η λεζάντα στην ανάρτηση για την επέτειο της Ελένης και του Μάκη

Χωρίς να προσδιορίζουν σε ποια χώρα του εξωτερικού βρίσκονται, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία λακωνική ανάρτηση πριν από λίγο με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο με τον οποίο σήμερα συμπληρώνουν 9 χρόνια γάμου. Έγραφε απλά ένα «Ευτυχία είναι...» δείχνοντας πως η φωτογραφία «μιλά» από μόνη της για τον έρωτά τους.

Ελένη Μενεγάκη και Άγγελος Λάτσιος ευχήθηκαν στη 19χρονη Λάουρα με δύο υπέροχες φωτογραφίες της

https://www.instagram.com/p/C3e7QPRN9GC/

Βέβαια αν κρίνουμε από το κάστρο και τη σημαία που το κοσμεί, το ζευγάρι βρίσκεται μάλλον στο Εδιμβούργο, πόλη στην οποία εδώ και λίγους μήνες σπουδάζει η κόρη της Λάουρα.

Οι ευχές έπεσαν βροχή. Με μία σωστή επισήμανση της Ναταλίας Γερμανού πως είναι η ωραιότερη φωτογραφία του ζευγαριού και μία σωστή παρατήρηση ενός follower της Ελένης πως ο Μάκης είναι πάντα χαμογελαστός.

Η Ελένη όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουμε ως δημόσιο πρόσωπο μας έχει αποκαλύψει τα πρόσωπα των παιδιών της και άλλα πιο προσωπικά της θέματα, αλλά ποτέ δεν μας έχει δείξει φωτογραφία του γάμου της με τον Μάκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες και την πεποίθηση που υπάρχει από τα λεγόμενά της όλα αυτά τα χρόνια, έγινε στη Μονή Παναχράντου της Άνδρου. Εκεί που μεταγενέστερα βάφτισε και την κόρη της με τον Μάκη, τη Μαρίνα τους.

https://www.instagram.com/p/C1jfEnRN3Fn/

Για τον γάμο της έμμεσα μας είχε πληροφορήσει η ίδια η Ελένη, όταν σε ένα δείπνο στο σπίτι του Βασίλη Καλλίδη, είχε γράψει στη λεζάντα για την πρώτη τους επέτειο και το πόσο ωραία είχαν περάσει στο σπίτι του σεφ.

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές είτε σε συνεντεύξεις της, είτε μέσω της εκπομπής της για τον Μάκη της. Λέγοντας για παράδειγμα κάποια στιγμή με αφορμή ένα βίντεο πως η μητέρα της Ζέτα έχει άψογες σχέσεις μαζί του και πως βγαίνουν πολύ τακτικά μαζί.

Το ωραιότερο σχόλιο όμως ήταν όταν είπε χαρακτηριστικά: «Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου, υπάρχουν στιγμές που το λέω, σε πολύ προσωπικές μας στιγμές, αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δυο να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω».

Αμίμητη έχει μείνει και η ατάκα της στην 5η επέτειο του γάμου τους γράφοντας πως: «Οι άνθρωποι που θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένο, σε κάνουν κιόλας».

https://www.instagram.com/p/B8uCBZ3plN_/

Είχε πει επίσης κάποια άλλη στιγμή με αφορμή τα γενέθλιά του πως «Η ζωή μαζί σου είναι ένα όμορφο ταξίδι με χαμόγελα και αγάπη».

Το 2014 σε μία από τις σπάνιες γραπτές συνεντεύξεις της στο περιοδικό Γυναίκα, είχε μιλήσει πιο ουσιαστικά για την επιλογή της να παντρευτεί για τρίτη φορά και να είναι μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο: «Τώρα είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δε το φωνάζω. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη, γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούργια δεδομένα. Παραμένω άνθρωπος της συντροφικότητας. Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπη».