Η Rihanna έγινε 36 ετών και το γιόρτασε με τον A$AP Rocky στο πιο ρομαντικό ταξίδι στη Βενετία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Rihanna έγινε 36 ετών και το γιόρτασε με τον A$AP Rocky στο πιο ρομαντικό ταξίδι στη Βενετία

Η Rihanna πρόσθεσε ένα ακόμα κεράκι στην τούρτα της και γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πιο ρομαντικό μέρος του πλανήτη. 

Μεγαλύτερη, σοφότερη και αναμφίβολα πιο ευτυχισμένη είναι η Rihanna, η οποία πριν από λίγα 24ωρα γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της.

H δημοφιλής τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1988 στα Barbados και σε ηλικία 19 ετών μας συστήθηκε με το τραγούδι «Umbrella» που έμελλε να την αναδείξει σε μια από τις μεγαλύτερες stars της R&B σκηνής.

Η Rihanna έγινε 36 και το γιόρτασε με τον αγαπημένο της A$AP Rocky

Κάθε λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας έχει η Rihanna καθώς γιόρτασε φέτος τα γενέθλιά της ως μαμά δύο παιδιών, στο πιο ρομαντικό μέρος του πλανήτη, τη Βενετία.

Σε αποκλειστικές φωτογραφίες του People που έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τη βόλτα του στο περίφημο Μεγάλο Κανάλι ενώ λίγο αργότερα οι δυο τους επισκέφθηκαν ένα υαλουργείο στο νησί Murano.

Στα στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας βλέπουμε τους δύο καλλιτέχνες να ανταλλάζουν φιλιά και τον A$AP Rocky να στέκεται όρθιος στο πίσω μέρος του σκάφους γελώντας και χαμογελώντας.

Για την περίσταση η τραγουδίστρια επέλεξε ένα δερμάτινο παλτό, oversized κρεμ πουλόβερ, λευκό δαντελένιο φόρεμα και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Στα περσινά της γενέθλια η τραγουδίστρια ήταν έγκυος στον δεύτερο γιο της, καρπό του έρωτα με τον A$AP Rocky.

Η Rihanna στο πρώτο οικογενειακό πορτρέτο μαζί με τους τρεις άντρες της ζωή της

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Access Hollywood η τραγουδίστρια ανέφερε για τη μητρότητα: «Η αρχή μοιάζει δύσκολη. Είναι άγριο, τρομερό σαν κόλαση. Είναι τρελό, τον κοιτάς και είναι δικός σου, αλλά είναι ένας ξένος και νέος, και τον μαθαίνεις όπως σε μαθαίνει κι εκείνος και παράλληλα μαθαίνει τον κόσμο. Είναι μια καταπληκτική εμπειρία».

https://www.instagram.com/p/C2xokq7r-0z/

Και συμπλήρωσε: «Το να τον κοιτάς στα μάτια… Ω Θεέ μου, όταν με κοιτάζει στα μάτια μου είνaι όλη μου η ψυχή, δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνει κρύο ή ζέστη. Είναι σαν να πέφτω, είναι καταπληκτικό».

Στις 22 Απριλίου του 2022, η Rihanna και ο A$AP Rocky διοργάνωσαν το baby shower του μωρού τους σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Λίγο αργότερα στις 13 Μαΐου 2022, η Rihanna και ο A$AP Rocky έγιναν γονείς για πρώτη φορά με την τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

Η Rihanna ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του Super Bowl 2023 με την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της να συνοδεύεται από μια τεράστια έκπληξη. Η pop star ανέβηκε στη σκηνή με total red look και αποκάλυψε ότι διένυε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της, A$AP Rocky δεν σταμάτησε να την καμαρώνει κατά τη διάρκεια του act της. Τη στιγμή που η τραγουδίστρια άφησε να φανεί η κοιλιά της, ο ράπερ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com