Τζένη Θεωνά & Ιωάννα Μαλέσκου μιλούν για τη μητρότητα και οι μαμά-δες θαυμάζουν (και) τα looks τους

Τζένη Θεωνά & Ιωάννα Μαλέσκου μιλούν για τη μητρότητα και οι μαμά-δες θαυμάζουν (και) τα looks τους
Instagram

Οι αποκαλύψεις της Ιωάννα για την κόρη της, η υπέροχη συζήτηση των δυο γυναικών και τα looks που επέλεξαν να φορέσουν. 

Την Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχθηκε η Τζένη Θεωνά στον καναπέ της εκπομπής της Μαμά-δες στην ΕΡΤ. Στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Κυριακή (25/2) και στο πλαίσιο των συζητήσεων που έχει με νέους και παλαιότερους γονείς, η ηθοποιός φαίνεται πάντα πρόθυμη και χαρούμενη να μιλά για όσα αφορούν στα παιδιά και την ανατροφή τους.

Έτσι, καλωσόρισε την παρουσιάστρια με μεγάλη χαρά, ενώ την προλόγισε με σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα εν λόγω αποσπάσματα, ακούμε την Ιωάννα να μιλά για τη μέχρι τώρα εμπειρία με την κόρη της, δείχνοντας ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για τα όσα βιώνει ως μητέρα.

«Έχω πάθει πλάκα. Τη ζουλάω, τη ζουπάω, τη χαϊδεύω. Τώρα ειδικά που είναι πιο επικοινωνιακή, το απολαμβάνω. Θέλει να μιλήσει και θέλω και γω να μιλήσει. Θέλω να μπορέσουμε να συζητήσουμε. Ζω για τη στιγμή που θα μπορούμε να κάνουμε διαλόγους», είπε μεταξύ άλλων.


https://www.instagram.com/p/C3w__r4spxU/

Το «ρόδον» τους

Να θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί την περασμένη Άνοιξη στις 5 Μαΐου. Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά. Η ίδια δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά τη φωνάζει χαϊδευτικά «ρόδον». Λίγο μετά τη γέννα, είχε πει στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το μαιευτήριο:

«Πρέπει να σας πω ότι πέρα από την φόρτιση τη συναισθηματική και τις ορμόνες οι οποίες είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη που δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι το κουβαλούσα τόσο καιρό. Μας κράτησε όλο τον χρόνο που ήθελε εκείνη για να έρθει στον κόσμο και τελικά είναι στην αγκαλιά μας, μόνο ευλογία νιώθω. Αν συγκινήθηκα λέει; Ετοιμάζομαι να ξανακλάψω».

Δυο μαμά-δες, δύο στιλιστικές προτάσεις

Όσον αφορά τις στιλιστικές τους επιλογές, αποτελούσαν δύο διαφορετικές μα εξίσου ενδιαφέρουσες προτάσεις. Η μεν Τζένη Θεωνά λάνσαρε ένα ήπιο office look, επιλέγοντας ένα κοστούμι σε ροζ παστέλ απόχρωση. Πρόκειται για μια πολύ ωραία πρόταση για την άνοιξη, για όσες θέλουν να τολμήσουν κάτι δυναμικό μεν, casual δε, για τις εμφανίσεις τους. Η οικοδέσποινα του «Μαμά-δες» το συνδύασε με λευκό top, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε αλογοουρά. Ολοκλήρωσε το look με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα, δίνοντας μια πιο κομψή και θηλυκή νότα στο outfit.

Η Ιωάννα Μαλέσκου από πλευράς της έμεινε πιστή στις ενδυματολογικές επιλογές που μας έχει συνηθίσει. Επιμένοντας στα ρετρό, άλφα γραμμής φορέματα, παρέπεμπε στη δεκαετία των 60s. Αυτή τη φορά, προτίμησε ένα λευκό closs φόρεμα με καφέ και ροζ σχέδια. Το φόρεμα αυτό μάλιστα αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, χάρη στην ασορτί ζώνη του, που κατέληγε σε φιόγκο.

https://www.instagram.com/reel/C3w-MFcoJWt/

Από το comment section των αναρτήσεων δεν έλειψαν τα εγκωμιαστικά σχόλια από θαυμαστές τόσο των δύο γυναικών όσο και της εκπομπής.

Η ηθοποιός Τζένη Θεωνά, που από τη σχέση της με τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι, γνωστή για το χιούμορ της έδειξε τον ενθουσιασμό της και με την ακόλουθη αστεία ανάρτηση το μεσημέρι της Κυριακής.

https://www.instagram.com/reel/C3w9hEoMRIA/