Παρελθόν από το STAR o Αιμίλιος Λιάτσος με πολύ παρασκήνιο

Παρελθόν από το STAR o Αιμίλιος Λιάτσος με πολύ παρασκήνιο

Σοβαρή εξέλιξη στο Star: Σύμφωνα με πληροφορίες οριστικό είναι το διαζύγιο του Αιμίλιου Λιάτσου με το κανάλι που απο το 2004 έδωσε την ψυχή του για να είναι στην κορυφή του νεανικού κοινού.

Ύστερα από επτάμισι χρόνια συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, μιας και ξεκίνησε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του καναλιού τον Μάιο του 2004, ο Αιμίλιος Λιάτσος αποτελεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ παρελθόν για το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Τις τελευταίες μέρες, η επίσημη θέση του σταθμού μέσω της κυρίας Νταιφά σχετικά με την απουσία του άνκορμαν από το καθημερινό κεντρικό δελτίο ήταν «λόγοι υγείας, καθώς τον ταλαιπωρούσε μια γρίπη». Επίσης διαβάσαμε οτι ο παρουσιαστής ήταν στο εξωτερικό αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν αληθές.

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στη θέση του βρέθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη. Ενώ την Τετάρτη το βράδυ βρέθηκαν για πρώτη φορά να παρουσιάζουν μαζί ο Παναγιώτης Στάθης και η Χριστίνα Λαμπίρη, ενώ το χθεσινό παρουσίασε ο Παναγιώτης Στάθης με την Ελένη Τσαγκά. Στις 18.45 χθες το απόγευμα, ο Αιμίλιος Λιάτσος βρέθηκε στην αίθουσα σύνταξης του Star, όπου ιδιαίτερα συγκινημένος αποχαιρέτησε τους επί σειρά ετών συνεργάτες του. Ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή μιας και οι πληροφορίες κάνουν λόγω για απόλυση του δημοσιογράφου εξαιτίας κάποιου δημοσιεύματος μέσα απο την εφημερίδα του. Είναι μια πληροφορία που έρχεται μέσα απο το κανάλι που υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία ο γνωστός και αγαπητός στο νεανικό κοινό δημοσιογράφος.