Η Suki Waterhouse καλωσόρισε το μωρό της με ένα τρυφερό post και δέχθηκε τις ομορφότερες ευχές

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Suki Waterhouse καλωσόρισε το μωρό της με ένα τρυφερό post και δέχθηκε τις ομορφότερες ευχές

Η Suki Waterhouse πόζαρε με το 1,5 μηνών μωρό της και οι celebrities έδειξαν τον ενθουσιασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Suki Waterhouse και ο Robert Pattinson οι οποίοι υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί πριν από ενάμιση μήνα.

Στις 26 Μαρτίου έγινε γνωστό πως η Waterhouse γέννησε το πρώτο της παιδί ωστόσο το ζευγάρι διατηρεί για την ώρα «σιγή ιχθύος» τόσο για το φύλο αλλά και για το όνομα του παιδιού.

Το «team Edward» απέκτησε νέο μέλος: Η Suki Waterhouse γέννησε το πρώτο της παδί με τον Pattinson

Η Suki Waterhouse μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με το μωρό της

Πριν από μερικές ώρες η δημοφιλής ηθοποιός μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με το μωρό της, δημοσιεύοντας στο Instagram μια polaroid λήψη όπου κρατά τρυφερά το βρέφος στην αγκαλιά της.

Φορώντας μια oversized γκρι ζακέτα η 32χρονη πόζαρε στον φακό, έχοντας στην αγκαλιά της το ομορφότερο δώρο...τον καρπό του έρωτα με τον Robert Pattinson.

https://www.instagram.com/p/C5XUIcHrmnL/

«Καλώς ήρθες στον κόσμο, άγγελε», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα σχόλια των celebrities

Αρκετοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να συγχαρούν την ηθοποιό, στέλνοντας εγκάρδιες ευχές για το νεογέννητο. Η Lily Collins, η Camila Moronne, η Νina Dobrev και η Paris Hilton είναι μόνο μερικές από τις επώνυμες που σχολίασαν το post της Waterhouse.

«Συγχαρητήρια αγάπη! Είμαι τόσο χαρούμενη και για τους δυο σας!», έγραψε η Paris Hilton.

Screenshot-2024-04-05-162145.png

«Συγχαρητήρια», σχολίασε η Sara Sampaio ενώ η Miranda Kerr πρόσθεσε τρία emojis σε σχήμα καρδιάς.

Η βόλτα Robert Pattinson- Suki Waterhouse τους έκανε όλους να μιλούν για εγκυμοσύνη

Πριν από λίγα 24ωρα το ζευγάρι απαθανατίστηκε κατά τη διάρκεια της βόλτας του με το νεογέννητο, με τα πλάνα να κάνουν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον Ιούνιο του 2018 όταν οι φωτογράφοι τους εντόπισαν αγκαλιασμένους σε έξοδό τους στο Λονδίνο. Έκτοτε οι Χολυγουντιανοί stars θέλησαν να προστατεύσουν τη σχέση τους από τα media χωρίς ωστόσο να κρύβουν πόσο ευτυχισμένοι είναι με το άλλο τους μισό.

https://www.instagram.com/p/C351ezySsJj/

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά πέντε χρόνια σχέσης και παρά το γεγονός ότι κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα media, εμφανίζονται συχνά μαζί σε κοσμικά events αποδεικνύοντας πως είναι αχώριστοι.

Πηγή κεντρικής: