Η επανασύνδεση Ασπασίας και Δημοσθένη στη Γη της ελιάς δεν θα καταλήξει όσο ευχάριστα φαντάζεσαι

Κατερίνα Μπούσιου
Η επανασύνδεση Ασπασίας και Δημοσθένη στη Γη της ελιάς δεν θα καταλήξει όσο ευχάριστα φαντάζεσαι

Και η αποκάλυψη της μυστικής σχέσης μεταξύ Παρασκευά και Ειρήνης στη Γη της ελιάς που θα φέρει αναστάτωση. 

Προς το παρόν ένα είναι το μείζον θέμα στη Γη της ελιάς και είναι ο χωρισμός του Χρήστου με την Αφροδίτη, εξαιτίας της Αριάδνης. Μέχρι που ένα άλλο, θα έρθει για να το ξεχάσουμε και είναι μία επανασύνδεση και η αποκάλυψη ενός κρυφού δεσμού θα αναστατώσουν την οικογένεια του Δημοσθένη Καπερνάρου. Η απορία ακόμη υπάρχει για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή ο σκοτεινός του ρόλος;

Κωμικοτραγικές στιγμές με Δημοσθένη και Παρασκευά

Αμετάπειστη θα είναι η Αφροδίτη, στην απόφαση που θα πάρει για να χωρίσει τον Χρήστο στη Γη της ελιάς. Δε χωρά αμφιβολία για όσα είδε, δηλαδή την τρυφερή στιγμή του συζύγου της με την Αριάδνη και δεν θα χάσει λεπτό, ακούγοντας τις δικαιολογίες του. Το νέο συνταράσσει την τοπική κοινωνία της Αρεόπολης και οι κουτσομπόλες της πόλης (βλέπε Χρυσούλα) θα φροντίσουν να διαδώσουν παντού τον κρυφό δεσμό και το νέο διαζύγιο.

Η έκπληξη γενεθλίων και ένας νέος έρωτας στη Γη της ελιάς για την Ιφιγένεια Τζόλα

Η νεαρή γιατρός δεν θα «θρηνήσει» τον χωρισμό της. Θα προχωρήσει μπροστά ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αφού η κολλητή παρέα με τον αστυνόμο Κουράκο θα εξελιχθεί σε ειδύλλιο.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει και για την Ασπασία. Ή μάλλον η επιστροφή στο παλιό με νέους όρους. Ξαναγυρίζει στο σπίτι με τον Δημοσθένη και εκείνος της αποκαλύπτει πως ο μέχρι τώρα δεσμός του ήταν πλαστός για να την κάνει να ζηλέψει. Το ζευγάρι θα κάνει μία νέα αρχή και όλοι ευελπιστούμε πως στη νέα και 4η σεζόν της σειράς, θα ανακαλύψει επιτέλους τον σκοτεινό του ρόλο. Θα τιμωρηθεί άραγε ο Δημοσθένης για όσα εγκλήματα έχει κάνει;

https://www.instagram.com/p/C0SFFc4r01E/

Και το κυριότερο: Θα αποκαλύψει τι συνέβη τη μοιραία νύχτα που οι εγκληματίες ανάγκασαν τον γιο του Κίμωνα να αυτοπυροβοληθεί; Είναι βέβαιο πως αυτή η επιστροφή μακροπρόθεσμα θα σημάνει το τέλος του γάμου τους.

Θα ζήσουμε όμως και λίγο πιο χαρούμενες καταστάσεις σε αυτό το σπίτι. Η Μαργαρίτα ειδοποιεί τον Παρασκευά πως ο Δημοσθένης έχει μάθει πως έχει κρυφό δεσμό με την κόρη του. Και πριν το καταλάβει ο νεαρός, θα βρεθεί σε οικογενειακή συνάντηση με τους γονείς της Ειρήνης και θα πιεστεί να δώσει λόγο πως θα την παντρευτεί.

Μη περιμένεις σύντομα τον γάμο. Θα κερδίσει χρόνο ο Παρασκευάς. Και με τον γνωστό χιουμοριστικό τρόπο του, θα αποφύγει προς το παρόν τις δεσμεύσεις.

Οσονούπω έχουμε και την απελευθέρωση της Αρετής. Δυστυχώς η Ασπασία θα είναι απούσα από το εξιτήριο, κάτι που θα πληγώσει πολύ την ξαδέλφη της. Και ως γνωστόν η Αρετή δεν ξεχνά. Σε νέο ρεσιτάλ ερμηνείας αναμένουμε τη Δώρα Χρυσικού.

Η Δώρα Χρυσικού γιόρτασε την ελευθερία της στη Γη της ελιάς λίγο πριν συμφιλιωθεί με τη Βασιλική