Ο Άκης Σακελλαρίου είναι το νέο πρόσωπο στο Προξενιό της Ιουλίας και έχει πολλά κρυμμένα μυστικά

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Άκης Σακελλαρίου είναι το νέο πρόσωπο στο Προξενιό της Ιουλίας και έχει πολλά κρυμμένα μυστικά
ndpphoto@gmail.com

Το Πρωτομαγιάτικο video και το χαμόγελο της Χάδως που λάτρεψαν οι φανς του Προξενιού της Ιουλίας. 

Η σειρά το Προξενιό της Ιουλίας ξεκινά μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα από την Τρίτη 14/5 την πορεία προς το μεγάλο της φινάλε. Και σε αυτό το τέλος πρόσωπα από το παρελθόν που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο. Πριν καλωσορίσουμε τον Άκη Σακελλαρίου στη σειρά και μάθουμε στοιχεία για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί, είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε για μία ακόμη φορά την προσωπικότητα της Άννας Μάσχα, στο ειδικό Πρωτομαγιάτικο video του Alpha με τους πρωταγωνιστές της σειράς.

https://www.instagram.com/reel/C6VyJfnNW8s/

Ο χωρισμός της Στάσας και του Κωστή

Το μείζον θέμα στα νέα επεισόδια στο Προξενιό της Ιουλίας, είναι η αλλαγή συμπεριφοράς του Γιωργίκη στην Ιουλία και στον γιο του Χρήστο. Είναι η ώρα για να δείξει το διεστραμμένο του χαρακτήρα, να επαναλάβει όσα έκανε και στην προηγούμενη γυναίκα του και την οδήγησε στον θάνατο. Προς το παρόν ο Μελέτης Ηλίας μας έδειξε το γλυκό του πρόσωπο στο νέο video του Alpha με τους συμπρωταγωνιστές του, για να μας ευχηθεί για την Πρωτομαγιά. Νόμιμα και παράνομα ζευγάρια εμφανίζονται ανταλλάσοντας μία ανθοδέσμη, αλλά την παράσταση κλέβει η Χάδω.

Η ερωτική σκηνή Αλεξανδρή - Μουτάφη στο Προξενιό της Ιουλίας έφερε αντιδράσεις λίγο πριν τον χωρισμό

https://www.instagram.com/reel/C6ZmNHUMBHb/

Οι φανς θαύμασαν την αλλαγή του ύφους της Άννας Μάσχα. Την είχαμε δει άλλωστε αυτή την αλλαγή και στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, όταν άφησε κατά μέρος τους κακούς της τρόπους και έδειξε όλη της την τρυφερότητα στο μωρό της Ιουλίας και του αδελφού της.

xado.png

Στις εξελίξεις που έρχονται θα κυριαρχήσει ο χωρισμός της Στάσας (Ελισάβετ Μουτάφη) και του Κωστή (Δημήτρη Αλεξανδρή). Επίφοβος ο κρυφός δεσμός τους και αποφασίζουν από κοινού να χωρίσουν. Δεν θα κρατήσει για πολύ όλο αυτό, αλλά έχει ενδιαφέρον, το πώς θα εξελιχθεί.

Προς το παρόν θα καλωσορίσουμε σε λίγα επεισόδια μετά το Πάσχα τον πατέρα του Άλκη (Γιώργο Παπαγεωργίου) τον οποίο θα υποδυθεί ο κορυφαίος ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου. Δεν είναι ένας απλός ρόλος, αλλά μία προσωπικότητα που θα αναστατώσει τον Τύρναβο.

Με τα μυστικά που και εκείνος έχει και με τις σχέσεις που θα αναπτύξει. Κυρίως με τη φρεσκοχωρισμένη Στάσα αλλά και την οικογένεια του Γρηγόρη, λόγω της σχέσης της αδελφής του Αλεξάνδρας, με τον γιο του.

https://www.instagram.com/p/CztZbDRIs94/

Στην πορεία προς το τέλος ας μη ξεχάσουμε και την επιστροφή του Χρήστου από την κλινική. Και το πέρασμα του χρόνου, βλέποντας τη μικρή κόρη της Ιουλίας να μεγαλώνει χωρίς να γνωρίζει την τραγική της μοίρα.