Πόσο καιρό μετά από έναν χωρισμό μπορεί κανείς να χαμογελά: Η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε την απάντηση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Πόσο καιρό μετά από έναν χωρισμό μπορεί κανείς να χαμογελά: Η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε την απάντηση

Το πρώτο Πάσχα μετά τον χωρισμό της η Αθηνά Οικονομάκου το πέρασε με φίλους της στην Άνδρο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή βλέποντας τα πλάνα από το Instagram της είπε το πιο σωστό.

Η Αθηνά Οικονομάκου το πρώτο της Πάσχα επιστρέφοντας στη single ζωή, το πέρασε στο νησί της Άνδρου μαζί με 2 πολύ καλούς της φίλους, την Νικόλ Παναγιώτου (γνωστή ενδυματολόγο και κουμπάρα της) αλλά και τον ηθοποιό Θύμιο Κούκιο. Τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά για εκείνη αυτή τη χρονιά, ωστόσο όπως είδαμε μέσα από τα social media της, η ηθοποιός δεν έχασε το χαμόγελό της, κάτι το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά - αδίκως.

Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα, το ταξίδι και η αλλαγή της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον χωρισμό

Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τον χωρισμό και τα αρνητικά σχόλια

Από τις αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου λοιπόν στο Instagram, είδαμε πως οι στιγμές που πέρασε με τους φίλους της στο νησί ήταν αρκετά ήσυχες, γεμάτες χαμόγελο αλλά και παραδοσιακούς χωρούς ως είθισται τις μέρες του Πάσχα, στο μέρος που έμεναν.

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί αναρωτήθηκαν πώς μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η ίδια μπορεί και δείχνει τόσο χαρούμενη, χωρίς να αποφευχθούν και τα αρνητικά σχόλια σχετικά με τη συμπεριφορά της αυτή μετά τον χωρισμό.

Το εύστοχο σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ωστόσο είπε το πιο σωστό βλέποντας τα πλάνα από τις πασχαλινές διακοπές της Αθηνάς Οικονομάκου στην πρωινή εκπομπή της.

«Πολύ χαρούμενη κι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη η Αθηνά Οικονομάκου. Το λέω γιατί είναι οι πρώτες φωτογραφίες που επέλεξε να ανεβάσει μετά την ανακοίνωση. Πάντως είναι γεγονός, ότι επειδή προφανώς δεν ξέρουμε πολλά από όσα συμβαίνουν - δηλαδή αν το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και μήνες και προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο ενδεχομένως να επανασυνδεθεί - ίσως και γι’ αυτό να νιώθει τόσο άνετα να είναι εξωστρεφής. Γιατί αλλιώς, το να είναι τόσο νωπό κάτι - σε σχέση με το πότε το μάθαμε εμείς - και να είναι τόσο καλά…» είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

Ίσως περνάει κι ένα μήνυμα παιδιά, ότι η ζωή συνεχίζεται και κάθε τέλος είναι μια αρχή κι εγώ αντιμετωπίζω αυτή την αρχή με πολύ χαμόγελο και χαρά.

Άλλωστε, η ηθοποιός στη λεζάντα της πρώτης ανάρτησής της από τις διακοπές της στην Άνδρο είχε γράψει «Η ζωή είναι φευγαλέα, γι' αυτό άδραξε τη στιγμή όσο μπορείς» επιβεβαιώνοντας κατά κάποιον τρόπο αυτό που είπε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι δηλαδή η ζωή συνεχίζεται.

https://www.instagram.com/p/C6ij2agN6si/

Σε κάθε περίπτωση ένας χωρισμός βιώνεται διαφορετικά από κάθε άνθρωπο και πράγματι, όπως είπε και η παρουσιάστρια του Happy Day, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στην Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά ούτε και να κρίνουμε τις αποφάσεις τους και τις αντιδράσεις τους.

Η ανακοίνωση του χωρισμού

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποκάλυψαν τον χωρισμό τους έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας με μια επίσημη ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης στις 26 Απριλίου, με την οποία ζητούσαν διακριτικότητα στα νέα αυτά δεδομένα για τη ζωή τους, ώστε να προστατευθούν τα δυο παιδιά τους, ο Μάξιμος και η Σιέννα.

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.
Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

366358817_18375108061013132_2813898143421416970_n.jpg



Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.
Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

a0444964-mixopoulos_oikonomakou.jpeg