Με μία ατάκα η Νέλλα στις Ψυχοκόρες, ξεσήκωσε το Twitter/X και ετοιμάζεται για τη μεγάλη εκδίκηση

Κατερίνα Μπούσιου
Με μία ατάκα η Νέλλα στις Ψυχοκόρες, ξεσήκωσε το Twitter/X και ετοιμάζεται για τη μεγάλη εκδίκηση

Θα έρθει το τέλος της Αρχοντούλας στις Ψυχοκόρες; Το νέο beef στο σπίτι Κοτρώτση. 

Με τον πιο αστείο τρόπο λέγονται και τα πιο σοβαρά πράγματα και αυτό συμβαίνει από χθες στις Ψυχοκόρες. Η Δήμητρα Ματσούκα αλλά και η Άννα Λουϊζίδη, έχουν βάλει μπροστά το σχέδιο εκδίκησης και σε λίγο διάστημα θα μετρήσουμε και τα πρώτα θύματα.

https://www.instagram.com/p/C6t33izouxK/

Από μικρό και από τρελό (έστω πρώην) μαθαίνεις την αλήθεια

Πριν αναλύσουμε τις δύο μεγάλες μάχες που θα συμβούν μελλοντικά στις Ψυχοκόρες, ας μιλήσουμε λίγο για την Μαριάννα Κιμούλη που υποδύεται τη Μαρίκα και τον νεαρό ηθοποιό Γιώργο Ζιάκα, γιατί όλοι οι φανς της σειράς, περιμένουν τη στιγμή που θα γίνουν ζευγάρι. Εκείνος της εξομολογήθηκε τον έρωτά του, τις έδωσε μάλιστα και τις ερωτικές επιστολές που της έγραφε όσο καιρό ήταν χώρια.

https://www.instagram.com/reel/C6vm26JsZ1J/

Και εκείνη χαριτωμένα, επειδή δεν ξέρει να διαβάζει της κρατούσε στην αγκαλιά της. Προς το παρόν του δείχνει πως η κοινωνική απόσταση που τους χωρίζει, δεν της δίνει το δικαίωμα να αισθάνεται κάτι για εκείνον.

Η ρήξη που προκάλεσε αντιδράσεις στις Ψυχοκόρες και η ανέλπιστη μελλοντική τραγωδία της Μάγιας

Κάποια στιγμή θα έρθουν κοντά. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρά ζητήματα στο τέλος.

Απολαυστική είναι η Φρόσω στο νέο σχέδιό της κατά της Ευανθίας και του Νάτση. Έχει άψογη συμπεριφορά απέναντί τους και στο παρασκήνιο ετοιμάζεται για επίθεση. Και θα μπει σε πειρασμό για την περιουσία. Ήδη ενημερώθηκε για τον συνεταιρισμό προσποιούμενη πως είναι η κυρία Νάτση. Εδώ θα έχουμε εξελίξεις. Και οι δύο θα γίνουν θύματά της. Το περίμενες; Προς το παρόν διάβασε και τι μας είπε η Άννα Λουϊζίδη, αποκλειστικά για το φινάλε της σειράς.

Άννα Λουϊζίδη: «Παλεύουμε ακόμη για τα δικαιώματά μας, δεν είναι κεκτημένα μας»

Εξίσου απολαυστική έχει γίνει όμως και η Νέλλα. Δείχνει πως δεν καταλαβαίνει, παλεύει ακόμη μέσα της με τους δαίμονές της, αλλά προσπαθεί να βάλει και εκείνη σε εφαρμογή το σχέδιό της. Χθες κορύφωσε τα μαρτύρια προς την Αρχοντούλα. Η ατάκα της, πως την επόμενη φορά θα την πάρει μαζί της στο Λουτράκι, ήταν καρφί για την ανοχή της πιστής υπηρέτριας, όταν ο σύζυγός της την έκλεινε στο ψυχιατρείο και εκείνη δεν έκανε τίποτε. Το #teamNella σάρωσε χθες στο Twitter/X.

Θύμα της Νέλλας και των καταστάσεων θα είναι η Αρχοντούλα στο μέλλον. Η κυρία της, δε θα σταματήσει τις απειλές και την κακομεταχείριση. Στο τέλος θα την εξωθήσει να φύγει ακόμη και από το σπίτι. Θα μεσολαβήσουν πολλά μέχρι να συμβεί αυτό και κυρίως όταν το μυστικό που μοιράζονται για τον Σώτο, θα έρθει στην επιφάνεια. Καταστρέφοντας και όχι λυτρώνοντας. Η Δήμητρα Ματσούκα θα φτάσει μέχρι τέλους τον πόλεμο. Και η Νεκταρία Γιαννουδάκη ετοιμάζεται για ρεσιτάλ ερμηνείας, ως το θύμα της.