Η Δεσποινιώ γίνεται το χρυσό δόλωμα στις Ψυχοκόρες και το κοινό ήδη αντέδρασε στην καταστροφή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δεσποινιώ γίνεται το χρυσό δόλωμα στις Ψυχοκόρες και το κοινό ήδη αντέδρασε στην καταστροφή της

Ενώ η Μάγια εκδικείται τη Βασιλική στις Ψυχοκόρες για την απιστία και η Φρόσω μηχανεύεται νέο σχέδιο καταστροφής των Νάτσηδων. 

Αν έχεις δει την ταινία «Δόλωμα» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Αλέκο Αλεξανδράκη, θα διέκρινες κάποια στοιχεία της, στο χθεσινό επεισόδιο στις Ψυχοκόρες, αλλά σε λίγο πιο δραματική διάσταση. Η Δεσποινιώ από χθες μπαίνει εν αγνοία της σε έναν δρόμο δίχως επιστροφή, όπως άλλωστε ήδη βρίσκεται η Φρόσω, αλλά και η Βασιλική.

Μόνο τα χειρότερα έρχονται για τις αδελφές Πολύζου και σε αυτά είναι και ένας γάμος

Η σειρά Ψυχοκόρες εκτός από τα προσωπικά δράματα των αδελφών Πολύζου, μας έχει εντάξει εδώ και καιρό σε ένα πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια. Ειδικά οι δύο οικογένειες, του Κοτρώτση και του Αρδίτη, θα έρθουν σε μετωπική σύγκρουση.

Με μία ατάκα η Νέλλα στις Ψυχοκόρες, ξεσήκωσε το Twitter/X και ετοιμάζεται για τη μεγάλη εκδίκηση

Σε μετωπική σύγκρουση θα έρθει σύντομα όμως και η Μάγια με τη Βασιλική. Ο Ερμής για να εκδικηθεί τον πατέρα του, ο οποίος ανακάλυψε τις παρανομίες του, θα αποκαλύψει στη μητέρα του, τον παράνομο δεσμό του Παύλου με τη Βασιλική. Από εκεί και πέρα ξεκινά ο γολγοθάς της. Με τη βοήθεια του πατέρα της και αφού την έχει χρησιμοποιήσει στα πολιτικά της σχέδια, ετοιμάζει να την βγάλει από το κολλέγιο και να τη διώξει από το σπίτι. Ακόμη και ο Παύλος είναι ανήμπορος να κάνει κάτι.

Το μόνο που μπορεί, είναι τουλάχιστον να τα ξαναβρεί με τη Βασιλική. Το ζευγάρι θα είναι ξανά μαζί, ακόμη και αν κάποια στιγμή τους χωρίσει η απόσταση. Έχουν ακόμη να περάσουν πολλά.

Τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί όμως με όσα θα αντιμετωπίσει η Δεσποινιώ. Χωρίς να το καταλαβαίνει, ο Τάσος και η Βικτωρία, την προορίζουν για συνοδό πλούσιων κυριών. Με το αζημίωτο για εκείνους φυσικά. Τα πράγματα θα φτάσουν και στα άκρα με την σωματική κακοποίηση την οποία θα υποστεί. Η άλλοτε ψυχοκόρη, γίνεται υποχείριο του αγαπημένου της. Και το κοινό στο Twitter/X ήδη απορεί με την άγνοιά της και την τύχη της.

Θα έχει εκείνη την πιο σκληρή τύχη; Σε αυτό συγκρίνεται επάξια με την Φρόσω που ήδη έχει προχωρήσει στο plan b κατά των Νάτσηδων. Μετά το προξενιό που της κάνουν είναι η ώρα για να βρει τον τρόπο να «τελειώσει» με την Ευανθία.

Όσο για τη Μαρίκα; Σύντομα θα δει και τους επίσημους αρραβώνες του Σώτου με την Πένυ. Δεν ορκιζόμαστε όμως ότι θα φτάσουμε μέχρι τον γάμο.