Στο post της Ελένης Ράντου για τη γιορτή της το κοινό δεν θα μπορούσε να μη θυμηθεί τη Βλαχάκη

Τζένη Ντεμιράι
Στο post της Ελένης Ράντου για τη γιορτή της το κοινό δεν θα μπορούσε να μη θυμηθεί τη Βλαχάκη

Με μία selfie η Ελένη Ράντου ευχήθηκε χρόνια πολλά για τη γιορτή της σήμερα 21 Μαΐου.

Την ευκαιρία να στείλει την αγάπη της σε όσους την στηρίζουν καθόλη τη διάρκεια της πορείας της στην υποκριτική βρήκε η Ελένη Ράντου, με αφορμή την ονομαστική της εορτή σήμερα Τρίτη 21 Μαΐου.

Η ηθοποιός αργά το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, μέσω της οποίας ευχήθηκε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Συγκεκριμένα, η Ελένη Ράντου δημοσίευσε μία φωτογραφία της, στην οποία χαμογελά στον φακό, ενώ βρίσκεται καθισμένη σε έναν μωβ καναπέ.

Η Ελένη Ράντου γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας ως μαμά και ως κόρη με 2 σπάνιες φωτογραφίες

Το κοινό είπε χρόνια πολλά σε Βλαχάκη και Κατακουζηνό!

Στην περιγραφή της ανάρτησής της, η ηθοποιός έγραψε: «Χρόνια μας πολλά Ελένες και Κωνσταντίνοι! Είμαστε τα καλύτερα παιδιά», πλέκοντας με αυτόν τον τρόπο το εγκώμιο στις συνονόματές της.

Όπως είναι λογικό, η φωτογραφία της έλαβε δεκάδες σχόλια από ανθρώπους που τη θαυμάζουν και την εκτιμούν. Όλοι έστειλαν τις ευχές τους, ευχήθηκαν χρόνια πολλά, ενώ ακόμα και σε αυτή την στιγμή, το «στίγμα» της Ελένης Βλαχάκη παραμόνευε και ένας fan της δημοφιλούς σειράς του ANT1 έγραψε: «Χρόνια σου πολλά και όμορφα με υγεία με χάρες και χαρές! Χρόνια πολλά και στον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό... Κάντε ανακωχή σήμερα, επιβάλλεται τα μάλα».

Η εξωστρέφεια της Ράντου στο Facebook και οι σπανιες φωτογραφίες

Η Ελένη Ράντου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Facebook και δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου. Πρόσφατά, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να μοιραστεί δύο τρυφερές εικόνες με την μητέρα της, αλλά και την κόρη της, Νικολέτα Παπακωνσταντίνου.

«Άμα είσαι και μάνα και κόρη... τι να πρωτογιορτάσεις... Δυο γενιές μαμάδες. Χρόνια μας πολλά», αρκέστηκε να γράψει στην περιγραφή, δείχνοντας με αυτόν τον απλό τρόπο την αδυναμία που τρέφει στα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά τον θεσμό της οικογένειας.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για την άνοια με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η μητέρα της τα τελευταία πέντε χρόνια. «Επειδή είναι με άνοια και δεν μπορεί να παίρνει εκείνη τις αποφάσεις, αισθανόμουν ότι έχω μια ευθύνη περισσότερη για τις αποφάσεις μου και για τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την ασθένεια της. Από ιατρικά μέχρι πρακτικά θέματα. Ένιωσα κάπου ότι θόλωσε η κρίση μου, μήπως κάτι δεν κάνω σωστά και μήπως «την στείλω» μια ώρα αρχύτερα αν δεν πάρω την σωστή απόφαση. Την μετέφερα σε μονάδα φροντίδας επειδή, την είχα μεν έξι χρόνια στο σπίτι, αλλά πια η κατάσταση σοβάρεψε τόσο που ένιωθα ότι έπρεπε να συμβεί αυτό. Από την άλλη, όμως, υπήρχαν οι ενοχές που δεν ήθελα καθόλου να την αποχωριστώ. Εκεί πέρα άρχισα να αμφισβητώ την διαύγεια του μυαλού μου γιατί δεν μπορούσα πουθενά να νιώσω ότι κάνω αυτό που πρέπει» εξομολογήθηκε μιλώντας στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» για το πώς βιώνει την δύσκολη κατάσταση της μητέρας της.

Πηγή κεντρικής εικόνας: Facebook/ Eleni Rantou