Η πρώτη εμφάνιση της Σάττι μετά την Eurovision: Η αγκαλιά στην αδερφή της & η αντίδραση στις κάμερες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η πρώτη εμφάνιση της Σάττι μετά την Eurovision: Η αγκαλιά στην αδερφή της & η αντίδραση στις κάμερες

Η Μαρίνα Σάττι μετά την Eurovision δεν έκανε κάποια εμφάνιση - ούτε δήλωση - μέχρι την σχολική γιορτή της αδερφής της.

Η Μαρίνα Σάττι μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision και την 11η θέση για το ZARI, συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με το EP της με τίτλο Π.Ο.Π., αφού πλέον βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο Νο8 των δέκα δημοφιλέστερων νέων άλμπουμ παγκοσμίως, ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα, όπως η Billie Eilish. Παράλληλα, το Π.Ο.Π μπήκε και στο Top10 του Top Albums Debut UK και μάλιστα με 100% ελληνόφωνα τραγούδια.

Το κοινό του Twitter αποθεώνει τη Μαρίνα Σάττι και την «τάπα» της στο MIXTAPE, αλλά, γιατί;

Παρ' όλα αυτά, η ίδια δεν έχει κάνει καμία δήλωση αλλά και καμία live εμφάνιση (βέβαια η πρώτη της συναυλία είναι προγραμματισμένη στην Τεχνόπολη στις 26/6), κάτι που τουλάχιστον μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει αρκετή περιέργεια στα media.

https://www.instagram.com/p/C7WfL8EiZlt/

Η πρώτη εμφάνιση για χάρη της αδερφής της

H τραγουδίστρια ωστόσο, εμφανίστηκε για χάρη της αδερφής της στη γιορτή για την International Day (Παγκόσμια Ημέρα) που κάνει το συγκεκριμένο ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων, μιας και σε αυτό φοιτούν παιδιά από διάφορες χώρες, τραγουδώντας και το ZARI αλλά και το νέο της τραγούδι LaLaLaLa με τη βοήθεια των μικρών της θαυμαστών.

Όπως θα δεις, η ίδια επέλεξε ένα πιο casual outfit με τζιν βερμούδα και μακρυμάνικη λευκή μπλούζα και μαύρα σχέδια, ενώ τα πιο εκκεντρικά πέδιλά της «έκλεψαν» την παράσταση.

Η αδερφή της Μαρίνας Σάττι, η Σιτάνα, μπορεί να πηγαίνει στην Β' Λυκείου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό Σουσού, όμως στη γιορτή βρίσκονταν παιδιά από όλες τις τάξεις του συγκεκριμένου σχολείου.

Οι δύο αδερφές αγκαλιάστηκαν μάλιστα, αφού τραγούδησε η Μαρίνα Σάττι, όπως θα δεις και στο βίντεο πιο κάτω.

Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι απέναντι στις κάμερες

Σύμφωνα επίσης, με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, η Μαρίνα Σάττι απέφυγε να βρεθεί μπροστά από τις κάμερες και να κάνει κάποια δήλωση, γι' αυτό και έφυγε από την πίσω πόρτα.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια παραφιλολογία σχετικά με τον λόγο που ακόμα δεν έχει κάνει κάποια περαιτέρω δήλωση για την εμπειρία της στον μουσικό διαγωνισμό σε κάποια εκπομπή είτε τις ΕΡΤ είτε σε άλλο κανάλι, πέρα από τις δηλώσεις που έκανε φτάνοντας στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Οι λόγοι δεν έχουν διευκρινιστεί ωστόσο, ένας παράγοντας θα μπορούσε να είναι τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν από πολλές εκπομπές και παρουσιαστές σχετικά με την εμφάνιση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό και η άβολη θέση που θα έρθει αν χρειαστεί να απαντήσει σε αυτά. Η Μαρίνα Σάττι είναι μια καλλιτέχνιδα με όλη την σημασία της λέξης και αυτό με το οποίο θέλει να απασχολεί είναι η μουσική της.

Από την άλλη η συγκεκριμένη εμφάνισή της, όπως σωστά ανέφεραν και οι συνεργάτες της Ελένης Τσολάκη έγινε με αφορμή ένα οικογενειακό γεγονός. Δεν ήταν λοιπόν, απαραίτητο πως η ίδια θα ήθελε να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Όπως και να 'χει η συναυλία της στην Τεχνόπολη πλησιάζει και αν θελήσει να πει κάτι η ίδια για όλο αυτό που ζει τους τελευταίους μήνες σίγουρα θα το κάνει εκεί, μπροστά στους fans της, όπως κάνει άλλωστε και μέσω των social media της.

Η σχέση με την αδερφή της

H Mαρίνα Σάττι στις 2 Απριλίου έγινε γνωστό πως έχασε τον μπαμπά της, Αλί Οσμάν Σάττι. Ο μπαμπάς της είχε καταγωγή από το Σουδάν, ενώ η μαμά της από την Κρήτη. Το ζευγάρι απέκτησε 2 παιδιά, την Μαρίνα και τον Σαρίφ, τον μικρότερο αδερφό της.

Ωστόσο, οι δυο τους χώρισαν και ο Αλί Οσμάν Σάττι επέστρεψε στο Σουδάν, όπου δημιούργησε μια νέα οικογένεια, αποκτώντας ακόμα μία κόρη. Για την αδερφή της λοιπόν, η Μαρίνα Σάττι είχε αποκαλύψει στο Στούντιο 4 το 2023:

Ο μπαμπάς μου μένει και τώρα στο Σουδάν απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν. Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί.

Με την αδελφή μου που είναι δεκαπέντε χρονών συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν ήταν 7, 8 χρονών. Είναι μικρούλα και δεν έχει άλλα αδέλφια από τους γονείς της. Ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα, χορεύει, τραγουδάει, μιλάει πολλές γλώσσες. Ήθελε πάρα πολύ να μας βλέπει, μας έπαιρνε τηλέφωνο η μαμά της και μας έλεγε πως λέει συνέχεια στο σχολείο η μικρή πως έχει δυο αδέλφια και θέλει να σας δει. “Απλώς είναι στην Ελλάδα” έλεγε στους συμμαθητές της. Έχει φωτογραφίες μας στο σπίτι και λέει πως “αυτοί, είναι η αδελφή και ο αδελφός μου”.

Η αδερφή της πλέον, όπως είδαμε από το παραπάνω ρεπορτάζ στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη βρίσκεται στην Ελλάδα, οπότε οι δυο τους σίγουρα βρίσκονται πολύ πιο συχνά.