Ημέρα του Πατέρα: Beckham, Jay-Z κα 6 celeb μπαμπάδες που θα έκαναν τα πάντα για τις κόρες τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ημέρα του Πατέρα: Beckham, Jay-Z κα 6 celeb μπαμπάδες που θα έκαναν τα πάντα για τις κόρες τους

Από το να πάνε μαζί σε συναυλία της Taylor Swift μέχρι να γίνουν καμβάς για τις κόρες τους, 8 διάσημοι μπαμπάδες του Ηollywood είναι η απόδειξη πως πάντα όσο χρονών κι αν είμαστε πάντα θα είμαστε το «κοριτσάκι του μπαμπά».

Οι γονείς μας είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε στη ζωή μας. Είναι αυτοί που πάντα θα μας στηρίζουν και πάντα θα βρίσκονται στο πλευρό μας ό,τι κι αν γίνει.

Πολλές φορές βέβαια, λόγω των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας μπορεί να μην τους αφιερώνουμε τον χρόνο που ίσως θα θέλαμε. Υπάρχουν όμως, κάποιες μέρες για να μάς θυμίζουν να κάνουμε μια μικρή παύση από την καθημερινότητα για να τους πούμε ένα «Σ' αγαπώ» και να τους κάνουμε μια αγκαλιά.

Οκτώ μικροπράγματα για τα οποία θα ευχαριστώ τον μπαμπά μου για πάντα

Μια τέτοια μέρα είναι και η σημερινή (16/6), αφού παραδοσιακά κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου γιορτάζεται στην Ελλάδα η Ημέρα του Πατέρα.

Οι μπαμπάδες, οι άνθρωποι που - ιδιαίτερα στις κόρες τους - δεν χαλάνε κανένα χατίρι, οι άνθρωποι που πάντα μπορούσες να «συμμαχήσεις» μαζί τους αν είχες κάνει μια σκανταλιά στο σπίτι και που πάντα θα σε συνόδευαν με το αυτοκίνητο, όπου κι αν ήθελες να πας βόλτα αγόγγυστα, για να σιγουρευτούν ότι θα είσαι ασφαλής.

Γι' αυτά και για άλλα τόσα η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να τους την αφιερώσει κανείς, όπως σίγουρα θα κάνουν και οι κόρες των 8 πολύ γνωστών μπαμπάδων του Hollywood.

David Beckham - Harper Seven

O David και η Victoria Beckham σίγουρα λατρεύουν την οικογένειά τους και τα τέσσερα παιδιά που έχουν αποκτήσει. Όσον αφορά όμως, την 13χρονη κόρη τους, Harper Seven, ο πρώην ποδοσφαιριστής φαίνεται πως θα έκανε τα πάντα για να τη βλέπει να χαμογελάει.

https://www.instagram.com/p/C7soSaeo7Tg/

Γι' αυτό άλλωστε, όχι μόνο πήγε μαζί της στην συναυλία της Taylor Swift, αλλά έκανε και το απαραίτητο styling - όπως θα έκανε κάθε σωστός Swiftie.

https://www.instagram.com/reel/CtfL4wjIV6P/

Dwayne Johnson - Simone, Jasmine, Tiana

O γνωστός και ως The Rock ηθοποιός του Hollywood σίγουρα γίνεται «πετραδάκι» από «βράχος», κάθε φορά που βλέπει τις κόρες του. Ο Dwayne Johnson έχει 3 κόρες, την 22χρονη Simone που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την Dany Garcia και τις Jasmine (8) και Tiana (6) που απέκτησε από την σύζυγό του Lauren Hashian.

O ηθοποιός δεν διστάζει να παίξει με τις κόρες του όποιο παιχνίδι σκαρφιστούν με εμάς να χαμογελάμε κάθε φορά που βλέπουμε βίντεό τους.

https://www.instagram.com/reel/CtmoZ-QPLk5/

Bradley Cooper - Lea de Seine

Ένας ακόμη μπαμπάς του Hollywood που θα έκανε τα πάντα για το κοριτσάκι του είναι ο γνωστός ηθοποιός Bradley Cooper. Οι φορές που τον είδαμε να περπατά στο κόκκινο χαλί με την κόρη που απέκτησε με την Irina Shayk, είναι ανεκτίμητης αξίας, όπως και οι πόζες και το outfit της 7χρονης Lea de Seine.

Stephen Curry - Riley Curry

O Αμερικανός παίκτης του NBA Stephen Curry, έχει δύο κόρες με την σύζυγό του Aisha Alexander, την Riley ((12) και την Ryan (9), ενώ έχουν κι έναν γιο, τον Canon (6).

https://www.instagram.com/p/Ct5Ky1BRZx9/

Όταν η Riley Curry ήταν πιο μικρή ωστόσο, είχε χαρίσει μεγάλες στιγμές δίπλα στον μπαμπά της στις συνεντεύξεις τύπου που έδινε μετά από σημαντικούς αγώνες.

Ryan Gosling - Esmeralda, Amanda

O γνωστός ηθοποιός Ryan Gosling και η σύζυγός του και επίσης ηθοποιός Eva Mendes, έχουν δύο κόρες, την Esmeralda (9) και την Amanda (8).

«Στην Barbie που ήξερα πόσο δεν τις νοιάζει ο Ken, ήταν τόσο ωραίο που έφευγα για τη δουλειά κι εκείνες έφτιαχνα ιστορίες με τη Barbie. Δεν θέλω να αναλάβω ρόλους που θα με πάνε σε σκοτεινά μονοπάτια. Αυτή τη στιγμή κατανοώ τι συμβαίνει στο σπίτι και τι θα είναι καλό για όλους μας, παίρνω αποφάσεις αλλά τις παίρνω με την Εύα και τις παίρνουμε μαζί με βάση την οικογένειά μας. Νομίζω πως όταν αποκτάς παιδιά, σκέφτεσαι πιο σχολαστικά τι κάνεις, τι έκανες και τι θα κάνεις» είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του μετά τον επιτυχημένο ρόλο του Ken στην ταινία της Barbie, λέγοντας ουσιαστικά πως στις αποφάσεις του πλέον για νέους ρόλους θα σκέφτεται πρώτα το τι θα άρεσε στις κόρες του να δουν.

https:

Jay-Z - Blue Ivy

O Jay-Z και η Beyoncé παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, την Blue Ivy (12) και τα δίδυμα Rumi και Sir (7). Η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά και της μαμάς της στο τραγούδι, ενώ πέρα από την ομοιότητα που έχει με τον Jay-Z, κυκλοφόρησε μαζί του και το πρώτο της τραγούδι.

Adam Sandler - Sadie, Sunny

Και ο γνωστός κωμικός ηθοποιός όμως του Hollywood, Adam Sandler είναι «girls' dad», αφού με την εδώ και 21 χρόνια σύζυγό του, έχουν αποκτήσει 2 κόρες την Sadie (18) και την Sunny (16), oι οποίες έχουν εμφανιστεί μάλιστα σε αρκετές ταινίες μαζί του, όπως και η σύζυγός του.

LA Premiere of
Sadie Sandler, from left, Jackie Sandler, Adam Sandler and Sunny Sandler arrive at the premiere of "Leo" on Sunday, Nov. 19, 2023, at Regency Village Theatre in Los Angeles, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)Invision