Για τη Νατάσσα Μποφίλιου η δύναμή της είναι ο πατέρας και η αδελφή της: Η γλυκιά αφιέρωση 

Κατερίνα Μπούσιου
Για τη Νατάσσα Μποφίλιου η δύναμή της είναι ο πατέρας και η αδελφή της: Η γλυκιά αφιέρωση 

Το νέο στιγμιότυπο με την ολόιδια αδελφή της και οι σπάνιες στιγμές της Νατάσας Μποφίλιου με τους αγαπημένους της οικογένειας.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο Vox και ο τίτλος της παράστασης «Κάτι καίγεται» από το ομότιτλο νέο της άλμπουμ, είναι συμβολικός αλλά και ουσιαστικός. Είναι μία νέα εποχή για την ερμηνεύτρια, με το ίδιο όμως πάθος και έχοντας μόνιμα δίπλα της συνοδοιπόρους τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Η τραγουδίστρια είναι πιστή στις σχέσεις της ζωής της, στους φίλους και τους συνεργάτες της. Όπως και στα δύο πρόσωπα της οικογένειας της, τα οποία είναι δίπλα της σε κάθε νέα αρχή.

https://www.instagram.com/p/C24Emu4MbLr/

«Πάντα βασίζομαι σε εκείνους»

Παλαιότερα στο καφέ Μπλε παπαγάλος, οι θαμώνες μπέρδευαν πολύ συχνά την νεαρή κοπέλα - ιδιοκτήτρια του μαγαζιού με τη Νατάσσα Μποφίλου. Και όταν εκείνη τους συστήνονται ως η αδελφή της Νέλλη, πολλοί έκαναν την πιο συνηθισμένη δεύτερη ερώτηση βλέποντας την εκπληκτική ομοιότητά τους, για το αν είναι δίδυμες. Θα μπορούσε, αλλά προς το παρόν είναι δύο αχώριστες σε όλα στη ζωή τους, αδελφές. Έχοντας και άλλα τρία αδέλφια από τους δεύτερους γάμους των γονιών τους. Η Νέλλη το παραδέχεται πως είναι σα δύο σταγόνες νερό. Δες και στην ανάρτησή της.

Ελένη Φουρέιρα και Νατάσσα Μποφίλιου μίλησαν για τη μητρότητα από δύο διαφορετικές πλευρές

https://www.instagram.com/p/CRvrL9CLCR8/

Η συμβολή αλλά και η συμβουλή της αδελφής της είναι πολύτιμη. Και δεν λείπει από κάθε της βήμα, όπως και πρόσφατα κατά την προετοιμασία των εμφανίσεων στο Vox. Στην ανάρτησή της στο Instagram, η τραγουδίστρια μας έδειξε συνολικά τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εκείνη σε αυτές τις στιγμές του άγχους αλλά και της δημιουργίας. Γράφοντας μάλιστα και το «Πάντα βασίζομαι σε εκείνους».

https://www.instagram.com/p/C3KvpTboI8R/

Σε ένα σημείο όμως κάνει και μία ξεχωριστή αφιέρωση. Στον πατέρα της Νίκο, ερασιτέχνη μουσικό και τραγουδιστή.

bofiliou_mpampas.jpg

Χρησιμοποιώντας και τη λέξη «μπαμπάκα» μου.

bofiliouafierosi.jpg

Ο Νίκος Μποφίλιος φυσικά και έχει αδυναμία στα παιδιά του. Μία φωτογραφία του όμως στο προφίλ του στο Instagram είναι χαρακτηριστική. Με τις κόρες του περήφανα να τον κοιτούν ενώ τραγουδά και εκείνος να κρατά το χέρι της Νέλλης, έχοντας την έννοια τους.

https://www.instagram.com/p/Ckfh0KvLL-1/

Σε αρκετές συνεντεύξεις της, η Νατάσσα Μποφίλιου έχει μιλήσει για το σουηδικό μοντέλο οικογένειας που έχει βιώσει όπως το έχει χαρακτηρίσει χιουμοριστικά, καθώς οι γονείς της μετά το διαζύγιό τους συνέχιζαν να έχουν άψογες και πολύ στενές σχέσεις. Δημιουργώντας μαζί με τα νέα μέλη της οικογένειας, ένα ευρύτερο και αγαπημένο σύνολο.