Survivor: Η Δώρα «σώζει» πάλι την Δαλάκα λένε τα σπόιλερ και την «στέλνει» στην 4άδα μαζί με Φάνη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η Δώρα «σώζει» πάλι την Δαλάκα λένε τα σπόιλερ και την «στέλνει» στην 4άδα μαζί με Φάνη

Φάνης και Δαλάκα μπορεί να σχολιάστηκαν αρνητικά για τις προσωπικές ιστορίες που μοιράστηκαν, πάνε όμως απευθείας στην Αθήνα, όπως όλα δείχνουν.

H εβδομάδα των ατομικών ασυλιών φτάνει στο τέλος της και στο φετινό Survivor - έχοντας βέβαια τη μικρότερη διάρκεια απ' όλους τους κύκλους του ριάλιτι - με την Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Γκιουλέκα να είναι ήδη οι δύο υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τη θέση τους στην 4άδα.

Τα αρνητικά σχόλια για τις προσωπικές ιστορίες του Φάνη και της Δαλάκα

Ένα διαφορετικό συμβούλιο επέλεξε να κάνει ο Γιώργος Λιανός χθες (17/6), αφού λίγο πριν δούμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα περάσουν τελικά στην 4άδα στην Αθήνα, ο παρουσιαστής έδωσε την ευκαιρία σε κάθε παίκτη να μιλήσει για τη ζωή του, ώστε να τους γνωρίσουμε καλύτερα.

Αυτό βέβαια, σε ένα αγωνιστικό Survivor δεν έχει και τόση σημασία, αφού το κοινό δεν ψηφίζει για την παραμονή των παικτών, ενώ αγωνιστικός όπως φαίνεται θα είναι και ο τελικός στην Αθήνα. Βέβαια, μιας και οι παίκτες είναι μόνο 5 και φαίνεται να μην έχουν κάποια κόντρα μεταξύ τους, ο τηλεοπτικός χρόνος έπρεπε κάπως να καλυφθεί.

Ο τελικός στο τούρκικο Survivor μας έδειξε πώς θα γίνει και ο ελληνικός στο Γαλάτσι

Κάθε παίκτης λοιπόν, πήρε τον λόγο με το κοινό ωστόσο, να σχολιάζει στα social media, αρχικά την Κατερίνα Δαλάκα που είπε πως η μεγαλύτερη δυσκολία της όταν ήρθε στην Αθήνα ήταν ότι δεν είχε αμάξι,

441946227_1121041979156645_8891418169084843318_n.jpg

αλλά και τον Φάνη Μπολέτση, ο οποίος δεν θυμόταν ποιο είναι το χωριό της μαμάς του, στο οποίο μάλιστα μένει ο παππούς του, εν αντιθέσει με τη ζωή στο Λονδίνο και τις σπουδές του εκεί που τα θυμόταν με κάθε λεπτομέρεια.

Ο Φάνης σχολιάστηκε αρνητικά, όμως και για την καλή οικονομική κατάσταση των γονιών του, κάτι που για πολλούς ήταν άδικο μιας και δεν καθορίζει έναν άνθρωπο το αν έτυχε να γεννήθηκε σε μια οικογένεια που οι γονείς του μπορούσαν να του παρέχουν τα πάντα. Κάθε γονιός άλλωστε, θα ήθελε να δώσει τα καλύτερα στο παιδί του.

Φάνης και Δαλάκα περνούν στην τελική 4άδα

Μπορεί ο Φάνης στην έξω από το Survivor ζωή του να είχε τη στήριξη των γονιών του, στο συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο, τα έχει καταφέρει μόνος του, αφού βάσει των στατιστικών είναι ο καλύτερος παίκτης.

Survivor 1ος αγώνας ατομικής ασυλίας: Ο Γιώργος Γκιουλέκας συμμάχησε με τον Φάνη εναντίον της Δώρας

Μετά την κατάκτηση μάλιστα, της 2ης ασυλίας, ο ίδιος - όπως λένε τα σπόιλερ - είναι αυτός που κερδίζει και την 3η ασυλία, παίρνοντας πρώτος το εισιτήριο για Αθήνα.

Αυτή που παίρνει το δεύτερο εισιτήριο, αφού σύμφωνα με τα σπόιλερ δεν θα ψηφιστεί, είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Η παίκτρια του Survivor μπορεί μετά τους πρόσφατους τραυματισμούς της (στον ώμο και στο δάχτυλο) να «έπεσε» αγωνιστικά, έχει πάντα σύμμαχό της την Δώρα, η οποία όπως φαίνεται ψηφίζει τον Ντάνιελ κι όχι εκείνη.

448189277_1175632933462813_2204821090198253874_n.jpg

Η ψήφος βέβαια, αυτή της Δώρας μπορεί να είναι λόγω της φιλίας της με την Κατερίνα, μπορεί όμως να είναι και στρατηγική, αφού γνωρίζοντας ότι είναι καλή παίκτρια, δεν θα ήθελε να την έχει απέναντί της στην μονομαχία. Θα προτιμούσε κάποιον παίκτη που θεωρεί λιγότερο καλό για τα δικά της δεδομένα, όπως έκανε και ο Γκιουλέκας στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας διαλέγοντας την Δώρα κι όχι για παράδειγμα τον Φάνη που μπορούσε, αφού ο Ντάνιελ είχε την ασυλία.

Η αλήθεια είναι ωστόσο, πως οι φετινοί αγώνες ατομικής ασυλίας - πέρα από τον τρίτο αγώνα - δεν εξυπηρέτησαν κάπου όσους τους κέρδισαν. Ο Ντάνιελ δηλαδή, παρότι κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας θα βγει υποψήφιος τελικά αν επιβεβαιωθούν τα σπόιλερ, αφού κάθε αγώνας ασυλίας ήταν ξεχωριστός και η κερδισμένη ασυλία δεν διατηρούνταν, κάτι που δεν είχαμε δει στους προηγούμενους κύκλους.

Βέβαια, στα προηγούμενα Survivor οι ατομικοί αγώνες ξεκινούσαν πολύ νωρίτερα κι όχι στην 5άδα.