Survivor 1ος αγώνας ατομικής ασυλίας: Ο Γιώργος Γκιουλέκας συμμάχησε με τον Φάνη εναντίον της Δώρας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor 1ος αγώνας ατομικής ασυλίας: Ο Γιώργος Γκιουλέκας συμμάχησε με τον Φάνη εναντίον της Δώρας

Ο Ντάνιελ κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία και ξέγνοιαστος πάει στην 4αδα του φετινού Survivor, την ώρα που ο Γκιουλέκας τα «βρήκε» με τον Φάνη για να παραμείνει στο παιχνίδι. 

Λίγο πριν δούμε ποιοι θα αποτελούν την τελική 4αδα του Survivor, οι πέντε εναπομείναντες παίκτες έπαψαν να φορούν τα χρώματα της ομάδας τους, αφού πλέον ο καθένας θα παίζει για τον εαυτό του. Ξεκίνησαν δηλαδή, τα ατομικά αγωνίσματα.

Ο τελικός στο τούρκικο Survivor μας έδειξε πώς θα γίνει και ο ελληνικός στο Γαλάτσι

Ο Ντάνιελ έκανε την ανατροπή

Στον πρώτο αγώνα βέβαια, ο Ντάνιελ Νούρκα κέρδισε κάνοντας την ανατροπή - αφού οι περισσότεροι περίμεναν να κερδίσει είτε ο Φάνης είτε η Δαλάκα. Ο συγκεκριμένος παίκτης το τελευταίο διάστημα έχει «ανέβει» πολύ αγωνιστικά και δεν είναι λίγοι στο X που θέλουν εκείνον στον τελικό με το φαβορί του παιχνιδιού, τον Φάνη.

Bέβαια, το κοινό που παρακολουθούσε το χθεσινό επεισόδιο (16/6) απόρησε που ο πρώτος αγώνας ασυλίας δεν συνοδεύτηκε και με κάποιο έπαθλο για τον νικητή, όπως συνηθιζόταν τις προηγούμενες χρονιές. Στην ουσία αυτός που κέρδιζε την ατομική ασυλία κέρδιζε κι ένα έπαθλο, το οποίο μπορούσε να μοιραστεί και με έναν συμπαίκτη του. Αυτό ωστόσο, δεν έγινε αυτή την φορά.

441927194_970788451460275_9006990408967375291_n.jpg

Ο Γκιουλέκας τα «βρήκε» με τον Φάνη

Κάτι «κοσμοϊστορικό» έγινε ωστόσο, στο συγκεκριμένο επεισόδιο, με τους fans του ριάλιτι να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας αφενώς, συμφώνησε κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας με τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα που φώναζαν στην Δώρα Νικολή να «παίξει κανονικά» εναντίον της Κατερίνας Δαλάκα και να μην της χαρίσει άλλον έναν αγώνα, αφετέρου ψήφισε την Δώρα, ως υποψήφια κι όχι τον Φάνη που πολλοί περίμεναν λόγω της κόντρας που έχουν εδώ και καιρό.

Ο Θεσσαλονικιός, όπως θα δούμε και στο σημερινό επεισόδιο, σύμφωνα με το τρέιλερ, θεωρεί την Δώρα πιο αδύναμη αγωνιστικά - κι ας έχει επιβιώσει από τόσες μονομαχίες - και γι' αυτό την ψήφισε, έτσι ώστε σε ενδεχόμενη ψήφισή του να παίξει εναντίον της και να παραμείνει στο παιχνίδι.

Στην ουσία δεν τα «βρήκε» με τον Φάνη πραγματικά, αλλά ακολουθεί τη δική του στρατηγική για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Η Δώρα πρώτη υποψήφια

Τελικά η Δώρα Νικολή ήταν η πρώτη παίκτρια που ψηφίστηκε προς αποχώρηση με την Κατερίνα Δαλάκα μόνο να ψηφίζει τον Φάνη, παρότι όλες τις υπόλοιπες φορές που ήταν συμπαίκτριες - ή έστω τις πιο πολλές - και εκείνη ψήφιζε την Δώρα για αγωνιστικούς λόγους.

Ο Χριστόφορος Ταξίδης αποχώρησε από το Survivor αλλά το κοινό μιλά για Δώρα - Δαλάκα

Πολλοί θεώρησαν ότι αυτή η κίνηση είναι στρατηγική για την Δαλάκα, ώστε να την συμπαθήσει το κοινό, είτε έχουμε είτε όχι ψηφοφορία στον τελικό.

448209492_458211013829208_5405133521179528180_n.jpg

Άλλωστε, η Δώρα είπε μόνη της ότι γνώριζε πως θα ψηφιστεί, επομένως σίγουρα το είχε μοιραστεί με τη φίλη της, η οποία ήξερε πως η ψήφος της δεν θα έχει σημασία για το αποτέλεσμα.

Το σπόιλερ για την 2η ασυλία

Κόντρα πάντως με το τρέιλερ που δείχνει τον Φάνη εξαγριωμένο στον 2ο αγώνα ασυλίας επειδή δεν πετυχαίνει μάλλον τον στόχο, τα σπόιλερ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο λένε πως εκείνος κερδίζει την 2η ατομική ασυλία.

Το ενδιαφέρον λοιπόν, θα είναι να δούμε αν στον 3ο αγώνα η Δώρα Νικολή ή ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία, καθώς έτσι αναιρείται η υποψηφιότητά τους και θα πρέπει να μπει κάποιος άλλος στη θέση τους.