Ο Νίκος Μπάρτζης είχε γενέθλια και ο James με την ευχή του απέδειξε πως πλέον είναι και πάλι φίλοι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Νίκος Μπάρτζης είχε γενέθλια και ο James με την ευχή του απέδειξε πως πλέον είναι και πάλι φίλοι

Μετά την 2η συμμετοχή του James Καφετζή στο Survivor 2024, φαίνεται πως η παρεξήγηση που είχε με τον Νίκο Μπάρτζη λύθηκε και πλέον είναι και πάλι φιλαράκια.

Η αλήθεια είναι πως από τα πράγματα που έχουν μείνει ανεξίτηλα για τους fans του Survivor είναι η φιλία του Νίκου Μπάρτζη με τον James Καφετζή στον κύκλο του ριάλιτι που προβλήθηκε το 2021. Η σχέση τους ωστόσο, είτε λόγω παρεξήγησης είτε λόγω της απόστασης, όπως είχε πει ο Μπάρτζης σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το 2022, χάλασε και οι δυο φίλοι χάθηκαν.

Ο Νίκος Μπάρτζης απάντησε στην απορία του James Καφετζή και μάς θύμισε τη φιλία τους στο Survivor

Μετά την 2η συμμετοχή ωστόσο, του James Καφετζή στο φετινό Survivor, οι σχέσεις τους φαίνεται πως αποκαταστάθηκαν πλήρως, αν κρίνουμε από τις δημόσιες ευχές του James στον Νίκο Μπάρτζη για τα γενέθλιά του.

Τα γενέθλια του Μπάρτζη, οι ευχές του James και το κοινό ταξίδι

Ο Νίκος Μπάρτζης σήμερα (17/6) είχε τα γενέθλιά του και οι ευχές ξεκίνησαν ήδη από την αλλαγή της ημέρας με τους φίλους του να του κάνουν έκπληξη με μια τούρτα στο εστιατόριο - μπαρ που διατηρεί στην Κόρινθο. Παράλληλα, ξεκίνησαν να του εύχονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι fans που απέκτησε μετά το Survivor.

Survivor 1ος αγώνας ατομικής ασυλίας: Ο Γιώργος Γκιουλέκας συμμάχησε με τον Φάνη εναντίον της Δώρας

Λίγο αργότερα είδαμε να του εύχεται και ο «παλιόφιλός» του James Καφετζής στο Instagram.

«Χρόνια πολλά ρε! Τα λέμε στο Tomorrowland» έγραψε ο James Καφετζής στα stories της συγκεκριμένης πλατφόρμας για τον φίλο του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από το Survivor το 2021.

Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε repost την ανάρτηση του Καφετζή όπως θα δεις και πιο κάτω, ενώ αν αναρωτιέσαι τι είναι το «Tomorrowland» που γράφει o James ότι θα βρεθούν, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που γίνεται κάθε χρόνο στο Βέλγιο. Φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Ιουλίου μέχρι τις 28 Ιουλίου, οπότε ίσως εκείνο το διάστημα δούμε και κάποια κοινή ανάρτηση των δύο πια φίλων.

441927226_3481711975453211_7895625714739567862_n.jpg

Τα post στα social media και οι συμβουλές

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο φίλοι μιλούν μετά τον ένα χρόνο που είχαν απομακρυνθεί. Όταν ο Νίκος Μπάρτζης έφτασε στον τελικό του Survivor All Star το 2023, ο James Καφετζής τον στήριξε μέσω του Twitter/X γράφοντας στους followers του πως μπορεί να μην είχαν μιλήσει για έναν χρόνο, αλλά οι μήνες που ήταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί στον Άγιο Δομίνικο δεν μπορούν να ξεχαστούν.

Στο φετινό Survivor από την άλλη, την πρώτη μέρα που μπήκε ο James Καφετζής είπε πως ένας παλιός γνώριμός του, ο Νίκος Μπάρτζης τον είχε συμβουλεύσει να μπει με περισσότερα κιλά απ' ότι είχε κάνει κατά τη διάρκεια της πρώτης του συμμετοχής.

Παράλληλα, αφού αποχώρησε οικειοθελώς ο Kαφετζής και επέστρεψε στην Ρόδο, θέλησε να «τρολάρει» τόσο τον Νίκο Μπάρτζη όσο και τον Γιάννη Περπατάρη, με αφορμή ένα τρακτέρ.

«Ρε "αγρότες" σε τρακτέρ έχετε ανέβει ποτέ» έγραψε ο James δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του πάνω σε ένα μεγάλο μπλε τρακτέρ.

Ο Νίκος Μπάρτζης από την άλλη έκανε repost το story και έγραψε με την σειρά του: «Εε να μην έχουμε ανέβει κι εμείς (σε τρακτέρ)... Σε περιμένω για κόντρα μέσα στο χωράφι».

438245718_1122586078949935_518358175941463074_n.jpeg