Η μοναχοκόρη του Βασίλη Καρρά, Ειρήνη Κεσογλίδου έκανε μια σπάνια εμφάνιση όλο νόημα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η μοναχοκόρη του Βασίλη Καρρά, Ειρήνη Κεσογλίδου έκανε μια σπάνια εμφάνιση όλο νόημα

Η Ειρήνη Κεσογλίδου έδωσε το παρών στην παρουσίαση της βιογραφίας του μπαμπά της. Η συγκίνηση της 35χρονης και οι σπάνιες φωτογραφίες με τον πατέρα και την μητέρα της.

Πριν από λίγα 24ωρα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της βιογραφίας του αείμνηστου Βασίλη Καρρά με τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά».

Έξι μήνες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, αγαπημένα πρόσωπα και καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του έδωσαν το παρών στο Θέατρο Άλσος για να μιλήσουν για εκείνον, αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά από την πολυετή καριέρα του.

Χρήστες του Twitter συγκινήθηκαν βλέποντας τον Καρρά στην οθόνη τους και μίλησαν για τη Χριστίνα του

H σπάνια εμφάνιση της Ειρήνης Κεσογλίδου

Στις πρώτες σειρές βρισκόταν η κόρη του Βασίλη Καρρά, Χρυσοβαλάντω-Ειρήνη Κεσογλίδου η οποία απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση λόγω της συναισθηματικής της φόρτισης.

1718874805950-238300739-kesoglidou1.jpg

Ντυμένη στα μαύρα η 35χρονη εκπροσώπησε την οικογένειά της καθώς η μητέρα της, Χριστίνα δεν κατάφερε να παρευρεθεί. Ελάχιστες είναι οι φορές που έχουμε δει την κόρη του τραγουδιστή να ποζάρει στον φακό καθώς η ίδια διατηρεί low profile. Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στην κηδεία του Βασίλη Καρρά στις 26 Δεκεμβρίου 2023.

karras.jpg

«Καλησπέρα και καλή βραδιά»- H βιογραφία του Βασίλη Καρρά

Απόσπασμα από τη βιογραφία του Βασίλη Καρρά είδε το φως της δημοσιότητας με τον καλλιτέχνη να εκφράζει τη λατρεία για την κόρη του αναφέροντας:

«Η Ειρήνη, η κόρη μου, είναι ένα καταπληκτικό παιδί και είμαι πολύ περήφανος για αυτή. Η μάνα της τη μεγάλωσε μόνη της σχεδόν και της έδωσε όλα εκείνα τα εφόδια για να γίνει μια καταπληκτική γυναίκα. Το λέω αυτό, γιατί εγώ ξενυχτούσα και δεν με έβλεπε πολλές ώρες. Δεν μπορεί ο πατέρας να πει ότι βοήθησε πολύ στην ανατροφή του παιδιού του, όταν κάνει αυτή τη δουλειά. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό. Έχει όμως μια σωστή ανατροφή, ξέρει τα πράγματα από τη σωστή τους πλευρά, ξέρει τι της γίνεται, ξέρει ποια είναι και ξέρει κυρίως τι σημαίνει να είσαι κόρη του Βασίλη Καρρά».

kesoglidou2.jpg

Το σπάνιο video και η ξενάγηση του Βασίλη Καρρά στο κτήμα του με την απίθανη συλλογή του

Έντονη συγκίνηση στους παρευρισκομένους προκάλεσε η αναφορά του συγγραφέα, Θάνου Κανούση στις τελευταίες στιγμές του αείμνηστου τραγουδιστή.

«Όταν ο Βασίλης βγήκε από την Εντατική, μου έδωσε ένα σημείωμα για τη γυναίκα του, να το βάλω στο βιβλίο μου, αν δεν ήταν πια κοντά μας. Το σημείωμα έγραφε: Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου. Να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους. Έχεις τρόπο εσύ, γι’ αυτό σ’ αγαπώ», είπε χαρακτηριστικά ο συγγραφέας.

Οι αγάπες αρχίζουν με χαρά και τελειώνουν με Καρρά: Συγκίνηση στο Twitter για τον μεγάλο Βασίλη

Όλες οι φορές που ο Βασίλης Καρράς μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του

Ο τραγουδιστής είχε επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο δεν δίσταζε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη σύζυγό του, Χριστίνα και τη μονάκριβη κόρη τους.

Η γνωριμία με την γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα έγινε σε μία ντισκοτέκ όταν ήταν περίπου 18 χρονών όπως είχε πει ο ίδιος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»:

«Eγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη».

Το 2019 η Ειρήνη Κεσογλίδου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Λάμπρο Ανδράλα, με τον τραγουδιστή να συνοδεύει την κόρη του στην εκκλησία, συγκινώντας τους στενούς τους φίλους και συγγενείς που έδωσαν το παρών στην τελετή.

vasilis1.jpg

Θάνος Κανούσης: «Όταν ο Βασίλης Καρράς μπήκε στο νοσοκομείο μου είπε πρέπει να γράψουμε για τον καρκίνο»

Πρόσφατα ο Θάνος Κανούσης βρέθηκε στο «The2NightShow» και μίλησε για τη φιλία του με τον καλλιτέχνη καθώς και για το βιβλίο «Καλησπέρα και καλή βραδιά».

«Ό,τι υπάρχει στο βιβλίο είναι με την έγκριση του Βασίλη Καρρά. Έχω μαγνητοφωνήσει τη φωνή του. Γνωριζόμασταν 20 χρόνια, στη συναυλία των Πυξ Λαξ στον Λυκαβηττό. Και είχαμε μια φιλία, ξεκινήσαμε μια συνεργασία. Είχε ένα θέμα με τους έντεχνους, τους αγαπούσα πάρα πολύ. Στο Καφέ Αμερικέν πήγαινε κρυφά να δουν τι κάνουν οι τύποι εκεί. Με είδε σαν εκπρόσωπο αυτής της σκηνής, πήγαινα στα καμαρίνια, συζητούσαμε. Μου έλεγε πες μου ένα τραγούδι να πω και του λέω την Πιρόγα. Ο παραγωγός του τού είπε ότι θα φάει πόρτα από τον Θάνο Μικρούτσικο. Πήγα στον Θάνο και του λέω ο Βασίλης Καρράς θέλει να πει την Πιρόγα και μου λέει “αν θέλει να το πει, γιατί να το απαγορεύσω;», είπε ο συγγραφέας

Kαι πρόσθεσε: «Μέσα σε αυτή τη φιλία που έγινε οικογενειακή μου έλεγε ιστορίες από τη ζωή του. Εγώ δεν την ήξερα τη ζωή του και του είπα ότι πρέπει ο κόσμος να το μάθει και να γίνει βιβλίο. Πριν από τρία χρόνια με πήρε τηλέφωνο να ανέβω Θεσσαλονίκη να το ξεκινήσουμε. Το αρχίσαμε με έναν υγιέστατο Βασίλη με τα καλαμπούρια του και το τελειώσαμε λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο. Όταν μπήκε στο νοσοκομείο, δεν ήταν εύκολο να κάνεις δύο χειρουργεία, και μου λέει πρέπει να γράψουμε για τον καρκίνο. Να μάθει ο κόσμος με κάθε λεπτομέρεια. Και τον καρκίνο μπορούμε να τον παλέψουμε και να τον κερδίσουμε. Στην αρχή που έκανε τις πρώτες επεμβάσεις, ήταν πολύ θετικά τα πράγματα από τους γιατρούς. Και σκεφτόμασταν πώς θα παρουσιάσουμε το βιβλίο. Σκεφτόμασταν με κάποιον τρόπο να συμμετείχε. Δυστυχώς ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά και ξεκίνησε μια δύσκολη κατάσταση».

Πηγή κεντρικής: ndp