Η Αριάνα και η Φιλίππα Τανιμανίδη έκλεισαν τα 3 και οι γονείς τους τους έκαναν το πιο ωραίο δώρο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αριάνα και η Φιλίππα Τανιμανίδη έκλεισαν τα 3 και οι γονείς τους τους έκαναν το πιο ωραίο δώρο

Με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση η Χριστίνα Μπόμπα ευχήθηκε στις δίδυμες κόρες της που έκλεισαν τα 3.

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν η σημερινή για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, αφού οι δίδυμες κόρες τους έκλεισαν τα 3. Η Αριάνα και η Φιλίππα είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή του ζευγαριού, γι' αυτό και η ημέρα ήταν αφιερωμένη σε εκείνες - όπως και κάθε μέρα δηλαδή.

Η Μπόμπα topless στην παραλία δίχασε το κοινό αλλά η απάντηση Τανιμανίδη τα είπε όλα

Τα παιχνίδια στην παραλία και η ευχή της Χριστίνας Μπόμπα

Όπως είδαμε μέσα από την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα, εκείνη, ο Σάκης Τανιμανίδης και οι κόρες τους πέρασαν την μέρα στην παραλία, παίζοντας όλοι μαζί με την άμμο. Τι καλύτερο δώρο θα μπορούσε να έχει ένα παιδί από το να βρίσκεται με τους γονείς του στην παραλία το καλοκαίρι και να παίζει;

«Γίνατε κιόλας 3! Τρία μαγικά χρόνια με τα 2 πιο μαγικά πλάσματα του κόσμου! Σας αγαπάμε όσο τίποτα! Χρόνια πολλά Φιλίππα και Αριάνα!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα.

https://www.instagram.com/p/C8kPuB_qbem/

Η ανάρτησή της γέμισε, όπως ήταν φυσικό με πολλά likes και αμέτρητες ευχές για τα δύο κορίτσια.

Ανάμεσα σε όσους ευχήθηκαν στην Αριάνα και την Φιλίππα ήταν και η Ελίνα Μπόμπα, η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα

448899703_1111307173305929_3265874005097947371_n.jpg

Η παραλία που βρέθηκαν για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους τα «τανιμανιδάκια» είναι μια παραλία στην Άνδρο, αφού εκεί αποφάσισαν να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, ένα μέρος στο οποίο είχαν περάσει αρκετούς μήνες μέχρι να ετοιμαστεί το σπίτι τους στην Αθήνα.

Μαζί τους στην Άνδρο πέρα από φίλους τους που βρέθηκαν εκεί, ταξίδεψε και η μικρότερη αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη, η Κασσιανή, όπως είδαμε μέσα από Instagram stories.

tanimanidi5.jpg

Οι δυσκολίες στην απόκτηση της Αριάνας και της Φιλίππα

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για τη δυσκολία που αντιμετώπισε στο να αποκτήσει παιδιά με τον Σάκη Τανιμανίδη και για την διαδικασία της εξωσωματικής.

Το 2022 η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη: «Το ήθελα πολύ και το προσπάθησα, δεν ερχόταν εύκολα. Η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη. Αυτό που ήταν απαιτητικό ήταν οι πρώτοι δύο μήνες ζωής των κοριτσιών. Ενώ ζεις την απόλυτη ευτυχία, μέσα μου ήταν τόσο έντονη η ευθύνη του να τα καταφέρω με δύο μωρά που ήταν δύσκολο».

https://www.instagram.com/p/C1ji9kEsWKu/