Στη νέα της ανάρτηση με μαγιό η Λάουρα Νάργες έδειξε χωρίς κανένα φίλτρο το σώμα της και αποθεώθηκε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη νέα της ανάρτηση με μαγιό η Λάουρα Νάργες έδειξε χωρίς κανένα φίλτρο το σώμα της και αποθεώθηκε

«Επιτέλους ένα αληθινό σώμα» ήταν ένα από τα πολλά σχόλια που έκαναν στην Λάουρα Νάργες στην πρόσφατη ανάρτησή της με μαγιό και κανένα φίλτρο.

Η Λάουρα Νάργες διανύει μια πολύ ευχάριστη και δημιουργική περίοδο, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε τη δική της συλλογή με μαγιό. Η ίδια έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της στα social media με στιγμιότυπα από την καμπάνια που έκανε για το brand της, ωστόσο η τελευταία της ανάρτηση ήταν αυτή που γέμισε με αποθεωτικά σχόλια και likes.

Η Λάουρα Νάργες είναι ορκισμένη ξανθιά και πάνω απ' όλα μαμά- Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της

Ο λόγος ήταν πως η Λάουρα Νάργες σε αντίθεση με πολλές γυναίκες που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, πόζαρε με το μαγιό της χωρίς να προσθέσει κανένα φίλτρο.

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες με μαγιό και τα σχόλια των followers

Η Λάουρα Νάργες λοιπόν, έδειξε πως είναι ο ορισμός του body positivity και της αγάπης στον εαυτό μας, δείχνοντας το σώμα της όπως είναι, με όποια ατέλεια.

https://www.instagram.com/p/C8mz10yCUWY/

Κι αυτό οι followers της δεν γινόταν να μην το σχολιάσουν. Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες φαίνεται και η τομή της καισαρικής που είχε κάνει όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της με τον Χρήστο Σαντικάι, κάτι που επίσης η ίδια θέλησε να δείξει περήφανα, χωρίς να χρησιμοποιήσει κανένα φίλτρο.

Άλλωστε, όπως απάντησε σε μια από τις followers της, η τομή της καισαρικής είναι η δύναμή της, ενώ και αυτό το σημάδι αλλά και οι ραγάδες είναι κάτι φυσιολογικό σε ένα γυναικείο σώμα, οπότε γιατί να το κρύψει ή να το βελτιώσει μέσα από ρετούς;

449126298_3353216421647181_7871577137800815085_n.jpg

H ενασχόληση ξανά με τον χορό

Πέρα από τη δημιουργία του νέου brand της η Λάουρα Νάργες ξεκίνησε ξανά χορό και πιο συγκεκριμένα μπαλέτο, έχοντας πριν από λίγες μέρες την παράσταση για το τέλος της χρονιάς.

Την Λάουρα την είχαμε γνωρίσει ούτως ή άλλως το 2006 μέσα από τον χορευτικό διαγωνισμό So You Think You Can Dance, επομένως ο χορός ήταν κάτι που πάντα της άρεσε.

«Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που αγαπάς, ισχύει!!! Ο χορός είναι μαγεία, τέχνη, έκφραση ψυχής, πόνος, πειθαρχία, και βλέπω πως δεν έπρεπε ποτέ να επιτρέψω να τον αφήσω. Μου είχε λείψει τόσο πολύ!!! Ελπίζω μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να καταφέρω να ανέβω στις pointe» έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησής της από την παράσταση.

https://www.instagram.com/p/C8et1TXi0kk/

Οι στιγμές με τον Αλέξανδρό της

Πάνω απ' όλα όμως, η Λάουρα Νάργες είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και όλος της ο κόσμος γυρίζει γύρω από τον σχεδόν 2 χρονών Αλέξανδρο, τον γιο που επισφράγισε τον έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές από τις στιγμές της καθημερινότητάς τους.