Black Out στο twitter απο τις φοβίες των επωνύμων

Black Out στο twitter απο τις φοβίες των επωνύμων

Είναι απο τις στιγμές που τηλεοπτικά χαιρόμαστε να βλέπουμε επώνυμα και αγαπημένα πρόσωπα να ενώνουν δυνάμεις για να μοιράσουν χρήματα. Η Νάντια Μπουλέ κέρδισε θετικά σχόλια και το κοινό χάρισε πολύ καλές επιδόσεις.

Οι celebrities πραγματικά μας έκαναν να πέσουμε κάτω από τα γέλια στο σπέσιαλ επεισόδιο του Black Out. Η Τζο Τόγκου, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Όλγα Φαρμάκη, η Χριστίνα Πολίτη, ο Γιώργος Λιανός και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος συμμετείχαν στο τηλεπαιχνίδι που βασίζεται στο απόλυτο σκοτάδι. Aν δεν κουραστήκατε από τις συνεχείς κραυγές αγωνίας, σίγουρα το απολαύσατε. Ο Γιώργος Λιανός επιστράτευσε τις γνώσεις του από τις κινηματογραφικές ταινίες για να ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες. Η Όλγα Φαρμάκη τόσο καυτή όσο ποτέ δεν άντεξε να πέφτουν πάνω της τα χέλια ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν one man show.

Μέσα στο twitter γινόταν ο απόλυτος χαμός. Νάντια Μπουλέ, Δούκισσα Νομικού, Σόφη Πασχάλη, Ναταλία Γερμανού, Χριστίνα Πόλίτη, Κατερίνα Ζαρίφη και πολλοί άλλοι σχολίαζαν όλα τα ευτράπελα των επωνύμων που κατάφεραν να κερδίσουν σημαντικό κομμάτι της τηλεθέασης. Απέναντι το νέο σίριαλ του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου έσκισε με ποσοστά κοντά στο 48% ενώ νωρίτερα Καβογιάννη- Αθερίδη έφτασε στο 44%. Όλοι χαμογελούν δηλαδή αλλά θυμηθείτε με ότι το έκτακτο επεισόδιο στο σκοτάδι θα παίζεται για πολλά χρόνια σε επανάληψη από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ακόμη και τηλεκριτικοί που είχαν κατακεραυνώσει την Νάντια Μπουλέ έδωσαν συγχαρητήρια τόσο στην Κατερίνα Γκαγκάκη όσο και την Φαίη Κυριακοπούλου (δημόσιες σχέσεις ΑΝΤ) που ήταν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού online στον μαγικό κόσμο του twitter.