Πούμπουρας-Βλάχος έχουν όρεξη για πλάκα σε ένα επεισόδιο έκπληξη

Γερές δόσεις γέλιου στον ΑΝΤ1 και την Τετάρτη. Η συνταγή με το απόλυτο σκοτάδι, το  Wipe out,  και το FAB 5 πέτυχε και οι Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος κάνουν φάρσες σε ανυποψίαστους πολίτες.

Η όρεξη για ατελείωτη πλάκα του Σάββα Πούμπουρα και του Δημήτρη Βλάχου... δεν κόβεται με τίποτα! Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Πλάκα Κάνεις», αυτή την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, για ακόμα μια φορά οι φάρσες δεν έχουν έλεος για τα ανυποψίαστα θύματα και το γέλιο δεν έχει τέλος για τους τηλεθεατές! Κάποιοι θα αναγκαστούν να ξεχάσουν για λίγο τους «καλούς τους τρόπους» στο εστιατόριο, παίζοντας με τις ικανότητές τους στην υποκριτική, αλλά και με τα νεύρα του συντρόφου τους... στο τραπέζι.  Κάποιοι άλλοι θα αφήσουν τις θέσεις τους και θα πιάσουν το ποδήλατο, ενώ τέλος δεν θα λείψουν κι αυτοί που θα αποδειχθούν... γάτες!

Η καθοδήγηση του Σάββα Πούμπουρα και του Δημήτρη Βλάχου, θα αποτελεί για τον κάθε παίκτη μια ακόμα δοκιμασία, ενώ για το τηλεοπτικό κοινό, μια ακόμα σπαρταριστή πλάκα! Εσείς πόση μπορείτε να αντέξετε; Δείτε το, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 21:00, μόνο στον ΑΝΤ1! Ακόμη  έχουμε να παρακολουθήσουμε κάποια επεισόδια που έχουν γυριστεί από τον Μάιο και η εκπομπή θα κατεβάσει ρολά αρχές του χρόνου. Η τηλεθέαση και φέτος είναι ικανοποιητική και ξεπερνάει το 20% στο νεανικό κοινό της prime time.

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ