Ήβη Αδάμου και Ανατολή Κουϊνέλη σε ένα βίντεο που δεν περιμέναμε και όλοι λένε το ίδιο πράγμα

Ήβη Αδάμου και Ανατολή Κουϊνέλη σε ένα βίντεο που δεν περιμέναμε και όλοι λένε το ίδιο πράγμα

Την ημέρα της γυναίκας θέλησε να τιμήσει η Ήβη Αδάμου και το έκανε με την αγαπημένη της παρτενέρ και στον χορό, την κόρη της, Ανατολή.

Η Ήβη Αδάμου μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες με τις φίλες της, με τις οποίες γιόρτασε την ημέρα της γυναίκας, όμως η ανάρτηση που ξεχωρίζει ήρθε από το TikTok και πρωταγωνίστρια είναι η 6χρονη Ανατολή Κουϊνέλη, η οποία δείχνει πολύ μεγαλύτερη και παραμένει «φτυστή» ο πατέρας της.

Οι αφιερώσεις στη μητέρα, τις αδελφές και τις φίλες της.

Η Ήβη Αδάμου έχει δύο αδερφές, την Δέσποινα που είναι και η μεγαλύτερη και την Κλεοπάτρα που είναι η μικρότερη, ενώ αν βάλεις και τη μητέρα τους, την κυρία Μαριάννα, στη μέση βλέπεις πως η γονιδιακή «επιβάρυνση» είναι ξεκάθαρη, τουλάχιστον στο θέμα της εξωτερικής εμφάνισης!

Οι τέσσερις γυναίκες της οικογένειας Αδάμου είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους και η Ήβη θέλησε να αφιερώσει την ημέρα πρώτα σ' εκείνες

«Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες αλλά πιο πολύ σε αυτές τις τρεις που με μεγάλωσαν, με αγκάλιασαν και με αγάπησαν όσο κανείς άλλος. Η μαμά μου και οι αδελφές μου, οι δικοί μου ήρωες, οι δικοί μου φύλακες-άγγελοι. Σας ευχαριστώ που με μάθατε τι σημαίνει δύναμη, αγάπη και αντοχή. Σήμερα γιορτάζετε εσείς αλλά για μένα γιορτάζετε κάθε μέρα», γράφει για τη μητέρα και τις αδελφές της η τραγουδίστρια και στα stories της, βλέπουμε και μια σειρά φωτογραφιών από τη βραδιά που πέρασε με τις φίλες της σε έξοδο στην Αλεξανδρούπολη όπου διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Η σπάνια ανάρτηση της Ήβης Αδάμου με τη μαμά και τις αδερφές της μας θύμισε πόσο πολύ μοιάζουν

«Μεγάλο αλάνι η Ανατολή»

Η ανάρτηση που κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού βέβαια ήρθε μέσω TikTok και ήταν, πράγματι, μία έκπληξη καθώς μέχρι τώρα τόσο η Ήβη Αδάμου όσο και ο Μιχάλης Κουϊνέλης, μοιράζονται μεν εικόνες της μονάκριβης κόρης τους, Ανατολής, όμως φροντίζουν πάντα να έχουν κρυμμένο το πρόσωπό της.

Αυτή τη φορά, αυτό άλλαξε προφανώς.

«Με την γυναίκα της ζωής μου..την κόρη μου…#anatoli Να ζήσουν όλες οι γυναίκες του κόσμου…μικρές-μεγάλες… Να αγαπιόμαστε, να σεβόμαστε και να αλληλοστηριζόμαστε», γράφει στη λεζάντα για το βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok η Ήβη Αδάμου και το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ενθουσίασε τους fans.

Στα σχόλια κάτω από το βίντεο, ένα ήταν το σημείο που ξεχώρισε και δεν ήταν άλλο από την ομοιότητα της μικρής με τον πατέρα της. «Αλάνι η μικρή» και «Ο Κουϊνέλης σε θηλυκό» ήταν μόνο μερικά από αυτά που διαβάσαμε.

Ο Αρναούτογλου συνάντησε τον Κουινέλη στην Αλεξανδρούπολη και η Ήβη ήταν πολλά χιλιόμετρα μακριά

Η επιλογή του ζευγαριού να ζει στην Αλεξανδρούπολη και η άρνηση για γάμο

Για την απόφασή του να ζήσει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη με την Ήβη και την κόρη τους ο Μιχάλης Κουϊνέλης είχε εξηγήσει σε παλιότερη συνέντευξή του: «Εγώ πιστεύω ότι δεν την ψώνισα ποτέ γιατί δεν αποκόπηκα από τις ρίζες μου. Ό,τι γινόταν γύρω μου είχα επαφή με την Αλεξανδρούπολη. Το μόνο διάστημα που έζησα στην Αθήνα ήταν σαν φοιτητής. Μετά γύρισα Αλεξανδρούπολη, εκεί δούλευα, εκεί ζούσα. Και όταν άρχισαν οι απαιτήσεις να γίνονται περισσότερους, μοίραζα τον χρόνο. Δεν θα μπορούσα να αντέξω την καθημερινότητά της Αθήνας. Είναι λάθος να τρως τον χρόνο σου στην κίνηση. Προσπαθούσα πάντα να βρίσκω τη χρυσή τομή στα πράγματα».

Όσο για τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί ακόμα; Ο Μιχάλης Κουϊνέλης τόνισε: «Δεν παντρευόμαστε για να μην χωρίσουμε. Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη, για αυτό δεν την παντρεύομαι. Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Αφήνοντάς του ίσως γίνει με πιο ρομαντικό τρόπο. Επειδή κυλούσαν τα πράγματα, νιώθουμε φουλ οικογένεια. Με μπαμπάδες άλλους στο πάρκο, με ρυζογκοφρέτες στις κούνιες. Τον βηματισμό μου τον βρήκα εδώ και δύο χρόνια».