Ποια είναι τα ονόματα που παίζουν για το νέο "Black out" με celebrities

Ποια είναι τα ονόματα που παίζουν για το νέο "Black out" με celebrities

Τα γυρίσματα θα γίνουν μέσα στο Δεκέμβριο και η πορεία της εκπομπής μέχρι τώρα έδωσε το πράσινο φως στο κανάλι να εγκρίνει ακόμη 13 επεισόδια για την νέα χρονιά.

Μετά την Όλγα Φαρμάκη, τη Χριστίνα Πολίτη, την Τζο Τόγκου, τον Γιώργο Λιανό, τον Χριστόφορο Ζαραλίκο και τον Τρύφωνα Σαμαρά η παραγωγή του παιχνιδιού βρίσκεται σε αναζήτηση πέντε νέων αστεριών της showbiz που θα αναμετρηθούν με το σκοτάδι και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν 3000 ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόσωπα ιδιαίτερα αγαπητά και δημοφιλή που με την συμμετοχή τους θα ξαφνιάσουν και θα συζητηθούν. Ηλίας Ψινάκης, Χρήστος Φερεντίνος, Κατερίνα Ζαρίφη και Κατερίνα Στικούδη είναι τέσσερα άτομα τα οποία επιθυμεί ο σταθμός να πείσει να παίξουν στο «Black Out».

Είναι καθαρά προφορικές οι κουβέντες που έχουν γίνει και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαριστεί αν και ποιοι από αυτούς θα αποδεχτούν να τα βάλουν με τα ποντίκια, τις κατσαρίδες, τα φίδια αλλά και τις κακοσμίες. Για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας αυτά τα ονόματα και αναζητείται άλλο ένα άτομο που δεν αποκλείεται να είναι και πάλι ο Τρύφων Σαμαράς. Στο τραπέζι έπεσε και η πεντάδα του FAB5 ολόκληρη αλλά ο Λάκης Γαβαλάς αρνήθηκε να τα βάλει με το σκοτάδι. Η Νάντια Μπουλέ ως παρουσιάστρια έχει κερδίσει πόντους και αναμένει να μπει και πάλι στο πλατό να μαγνητοσκοπήσει τόσο το guest επεισόδιο, όσο και τα υπόλοιπα μέχρι και τον Ιούνιο.