Στα 43, ο Φίλιππος Μιχόπουλος «πάτησε» στο φεγγάρι: Η ατάκα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου τα είπε όλα
43 κύκλους γύρω από τον ήλιο συμπλήρωσε ο επιχειρηματίας Φίλιππος Μιχόπουλος και γιόρτασε με ένα epic ποστ στο Instagram, πατώντας στο φεγγάρι.
Ο Φίλιππος Μιχόπουλος υποδέχτηκε τα 43 του χρόνια κάνοντας ένα βήμα μπροστά στη νέα του ζωή, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και εστιάζοντας στο παρόν. Μετά το διαζύγιό του από την Αθηνά Οικονομάκου, ο γνωστός επιχειρηματίας δεν έμεινε στα ίχνη της παλιάς του ζωής: ερωτεύτηκε ξανά την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Πριν λίγο καιρό, η νέα του σύντροφος γιόρτασε τα 40ά της χρόνια με ένα πάρτι στη Λεμεσό και εκείνος ήταν παρών, δίπλα στα παιδιά της μια εικόνα που αποτυπώνει το νέο κεφάλαιο ζωής του ζευγαριού.
Στα φετινά γενέθλιά του, ο Φίλιππος έγραψε χαρακτηριστικά:
«43 and just touched the moon»!
Το epic ποστ συνόδευσε με το soundtrack της ταινίας Interstellar! Μιλώντας για το soundtrack αυτό, ο δημιουργός του Hans Zimmer είχε πει χαρακτηριστικά:
«Απλά έγραψα για το τι σημαίνει να είσαι πατέρας», είπε ο Zimmer και εξήγησε πως κατάλαβε την ιδέα του Christopher Nolan χωρίς να γνωρίζει τίποτα για το μεγάλο σχέδιο του για την ταινία, η οποία στην ουσία είναι ένα ανθρώπινο δράμα συμφιλίωσης, λύτρωσης και προόδου. «Ο Nolan ήρθε, κάθισε στον καναπέ μου και του το έπαιξα. Μου είπε: Λοιπόν, καλύτερα να κάνω την ταινία τώρα».
Φίλιππος- Κωνσταντίνα: διακριτικά μαζί
Η σχέση του επιχειρηματία και της παρουσιάστριας βαδίζει με σταθερά και μετρημένα βήματα: οι δύο τους κάνουν διακριτικές δημόσιες εμφανίσεις και φροντίζουν να προστατεύουν την προσωπική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ίδιος δηλώνει «χαρούμενος και ευτυχισμένος» και τα δικά του φετινά 43α γενέθλια τα πέρασε σε ορεινό προορισμό με την Κωνσταντίνα και τα δύο παιδιά της.
«Lost in the right direction», έγραψε η Ευριπίδου σε ένα από τα stories της στο προφίλ της στο Instagram και τα είπε όλα.
Το ζευγάρι ταξίδεψε πρόσφατα μαζί και στην Ιταλία όπου είδαμε και τις πρώτες κοινές φωτογραφίες.
Ηλιοβασιλέματα, φύση, ηρεμία: Αυτές οι στιγμές αποτυπώνουν την ωριμότητα ενός ανθρώπου που έκλεισε ένα κεφάλαιο και ανοίγει ένα νέο. Μετά το «πιο συγκλονιστικό κεφάλαιο» της ζωής του, όπως έλεγε κάποτε με την Αθηνά, τώρα ξαναγράφει την ιστορία του με ηρεμία, αγάπη και διακριτικότητα.
Κοινές διακοπές, νέες εμπειρίες, τέσσερα παιδιά σε κοντινές ηλικιακές αποστάσεις κι ο Φίλιππος με την Κωνσταντίνα διακριτικά μαζί.
Αν θες ρομαντικές διακοπές με το άλλο σου μισό, κάντο όπως ο Μιχόπουλος με την Ευριπίδου στην Ιταλία
Ευριπίδου - Μιχόπουλος: Οι πρώτες official καλοκαιρινές διακοπές και τα πλάνα από Κουφονήσια
