Με κρουαζιέρα και ως άλλη «Αλίκη» γιόρτασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί τα 10 χρόνια γάμου με τον Βασίλη Καρύδη

Κατερίνα Μπούσιου
Με κρουαζιέρα και ως άλλη «Αλίκη» γιόρτασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί τα 10 χρόνια γάμου με τον Βασίλη Καρύδη

«Η τέλεια μέρα» δήλωσε η Ζενεβιέβ ποζάροντας ως άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη στο κατάρτι ενός ιστιοφόρου στο Καστελλόριζο γιορτάζοντας με τον σύζυγό της την επέτειό τους. 

Στην Κίμωλο πριν 10 χρόνια παντρεύτηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, στο Καστελλόριζο γιόρτασε σήμερα την επέτειό τους μαζί με λίγους και πολύ στενούς τους φίλους.

Το πόσο ευτυχισμένη αισθάνεται η creative director του GNTM στο πλευρό του πασίγνωστου φωτογράφου συζύγου της, το διαπιστώσαμε και από τη λεζάντα στην ανάρτησή της εν πλω και ως άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη πάνω στο κατάρτι ενός πλοίου.

Το τέλος των γυρισμάτων του νέου GNTM, ο γρίφος του τελικού και οι ανατροπές που δεν περιμένεις

Μία δεκαετία γάμου και 19 χρόνια μαζί

Μία επαγγελματική συνεργασία, στάθηκε η αφορμή για να γνωριστούν πριν από 19 χρόνια, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Βασίλης Καρύδης και από την πρώτη ματιά γεννήθηκε ένας κεραυνοβόλος έρωτας, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο μιλώντας στο «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού.

https://www.instagram.com/p/DNA6l9HIvhz

«Με τον άντρα μου ερωτευτήκαμε με το που κοιταχτήκαμε. Ο Βασίλης έμπαινε στο στούντιο και εγώ κατέβαινα τη σκάλα. Με το που άνοιξε η πόρτα και τον είδαμ με κοίταξε και εγώ είδα τον Τζακ Νίκολσον, ήμουν σε φάση «Ποιος είναι αυτός;». Από τη στιγμή εκείνη ξέχασα τα πάντα γύρω μου, ακόμη και τη δουλειά. Με το που τον είδα του λέω "που μένεις;", μου λέει "Εξάρχεια", του λέω "κι εγώ, θα με γυρίσεις σπίτι;" Θα μπορούσα να πάω αλλιώς, αλλά διάλεξα να χωθώ σε έναν ξένο άνθρωπο. Βέβαια με γύρισε στο σπίτι».

Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και αφού είχαν αποκτήσει τα δύο τους παιδιά, πριν από 10 χρόνια "κλέφτηκαν" όπως λέει συχνά η Ζενεβιέβ και πήγαν στην Κίμωλο για να παντρευτούν μόνο με τις οικογένειές τους.

Θαλασσινή ήταν και η μικρή γιορτή που οργάνωσαν για τα 10 χρόνια του γάμου τους, αυτή τη φορά όμως στο Καστελλόριζο.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έδωσα χώρο και χρόνο στον εαυτό μου. Τα λάθη μου είναι τα βραβεία μου»

zen.jpg

Η Ζεν μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους ποζάρει ως άλλη "Αλίκη" στο κατάρτι ενός ιστιοφόρου στο οποίο έκαναν ένα μικρό πάρτι με λίγους φίλους για να γιορτάσουν την επέτειο και φυσικά έχοντας μαζί τους τα δύο τους παιδιά, τη 13χρονη Ροζαλία και τον 6χρονο Μιχάλη.

Από την λεζάντα της ανάρτησής της με το «The Perfect day! Celebrating 10 years of marriage» όλοι μας καταλαβαίνουμε την ευτυχία της και κυρίως το πόσο χαρούμενη ήταν που αυτή τη μέρα τη γιόρτασε όπως ήθελε και με εκείνους που ήθελε.