«Όταν γίνω μανούλα…»: Η προσμονή της Καινούργιου και το σύμφωνο συμβίωσης με τον Κουτσουμπή

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Όταν γίνω μανούλα…»: Η προσμονή της Καινούργιου και το σύμφωνο συμβίωσης με τον Κουτσουμπή

Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τι είναι αυτό που περιμένει όταν γίνει και η ίδια μαμά.

Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν έντονα οι φήμες πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Αν και η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα δεν έχει αποκαλύψει το αν είναι έγκυος, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου εξέφρασε μέσα από την εκπομπή της τι είναι ένα από τα πράγματα που προσμένει όταν γίνει και η ίδια μαμά.

Η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι φόρεσε τα 2 παλτό που θέλουμε όλες αυτή τη σεζόν

«Όταν γίνω μανούλα…»

Βλέποντας τα πλάνα από τις παρελάσεις, η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά:

«Ένα πράγμα για το οποίο ανυπομονώ, όταν γίνω μανούλα και είναι πάρα πολύ ωραίο, είναι το να καμαρώνεις το παιδάκι σου όταν λέει το ποίημα στις εθνικές εορτές. Νομίζω είναι μια πάρα πολύ συγκινητική στιγμή».

https://www.instagram.com/reel/DQWgtLpggSN/

Η παρουσιάστρια είναι η αλήθεια πως έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία της να γίνει μαμά, ωστόσο αν πραγματικά οι φήμες περί εγκυμοσύνης ισχύουν μόνο όταν είναι εκείνη έτοιμη θα μιλήσει γι’ αυτό.

Σε άλλο σημείο ωστόσο της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή κάποιες δηλώσεις του YouTuber Fipster ανέφερε πως αυτή είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εκείνη, χωρίς να σχολιάσει περαιτέρω το γιατί.

«Εμένα πάντως με καλεί από την πρώτη στιγμή. Είναι τόσο καλό παιδί που καταλαβαίνει. Εγώ έχω πει ότι τώρα που διανύω μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο της ζωής μου δε θέλω να δώσω πουθενά καμία συνέντευξη. Να εξηγήσω τι εννοώ.

Όταν κάνεις μια καθημερινή εκπομπή, μιλάς πολύ, έχεις έκθεση και μετά σχολιάζεσαι και πολλά σχόλια μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Να πάω να δώσω μια συνέντευξη, να σχολιαστώ επί δέκα και να στενοχωριέμαι και να επιβαρύνω την κατάστασή μου... λέω όχι, δεν θα το κάνω αυτό. Οπότε τέλος. Δεν θα δώσω ακόμα αυτή τη συνέντευξη.

Του έχω πει όμως ότι όταν με το καλό (θα είναι) όλα καλά, θα σου δώσω συνέντευξη», είπε η ίδια.

«Είναι χυδαιότητα, είναι ανθρωπάκια»: Το ξέσπασμα της Καινούργιου για τις φήμες εγκυμοσύνης

Η αποκάλυψη για το σύμφωνο συμβίωση με τον Κουτσουμπή

Πρόσφατα η παρουσιάστρια έκανε μια άλλη αποκάλυψη σχετικά με την προσωπική της ζωή, δηλώνοντας πως με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για σύμφωνο συμβίωσης.

«Κι εγώ τώρα σε διαδικασία για σύμφωνο συμβίωσης είμαι και το ψάχνεις γιατί είναι πάρα πολλοί οι λόγοι. Γιατί οτιδήποτε και να σου συμβεί, μετά τον πρώτο λόγο τον έχουν οι γονείς σου. Σκέψου τώρα να είσαι με τον άνθρωπό σου, να έχεις ένα παιδί, και να πρέπει να πάρει μια απόφαση… Όχι», είχε πει η ίδια με αφορμή τη συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Τάσο Τρύφωνος.

Πριν από λίγες πάντως, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής βρέθηκαν στο πιο αγαπημένο της μέρος, το Παρίσι, περνώντας μερικές στιγμές χαλάρωσης.