Η νέα φωτογραφία της Μπάρκα με τον σύντροφό της στην Στοκχόλμη και το σχόλιο της Σταυροπούλου
Η Δανάη Μπάρκα έκανε άλλο ένα ταξίδι στο εξωτερικό πριν φύγει το 2025 κι αυτό μαζί με τον σύντροφό της με τον οποίο φαίνεται πως λατρεύουν να εξερευνούν μαζί τον κόσμο.
Θα μπορούσε η Δανάη Μπάρκα να κάνει ταξιδιωτική εκπομπή; Θα μπορούσε, αν κρίνουμε από τους τελευταίους μήνες που έχει ταξιδέψει τόσο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας όσο και σε διάφορες πόλεις του εξωτερικού. Μάλιστα, λίγο πριν υποδεχτούμε το 2026, η ίδια έκανε ακόμα ένα ταξίδι, αυτή τη φορά στην Στοκχόλμη. Δεν ήταν όμως μόνη της, ήταν μαζί με τον σύντροφό της, Φάνη Μπότση, σύμφωνα με το κλικ που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.
Η Δανάη Μπάρκα εξήγησε για ποιον λόγο δεν κρύβει τη σχέση της, λίγο πριν κάνει comeback στην TV
Η νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της στη Στοκχόλμη και το σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου
Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν, δημοσίευσε διάφορα πλάνα στα social media της από την παγωμένη Στοκχόλμη και κάπου εκεί ανάμεσα στο καρουσέλ με τις φωτογραφίες ήταν και μία με τον νέο της σύντροφο όπως μπορούμε να καταλάβουμε. Μπορεί εκείνη και ο Φάνης Μπότσης να μην έχουν γίνει ακόμα Instagram official, αφού ούτε κανονική φωτογραφία - και όχι θολή με πλάτη - έχουν οι δύο τους, ούτε κάποιο tag έχει κάνει η 33χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως οι δύο τους δεν απολαμβάνουν να ανακαλύπτουν τον κόσμο μαζί.
Άλλωστε, οι δύο τους είχαν βρεθεί πριν λίγο καιρό και με αφορμή τα γενέθλιά τους που είναι κοντινά μεταξύ τους στην Μαδρίτη μαζί με φίλους, ενώ το καλοκαίρι είχαν ταξιδέψει και σε αρκετές περιοχές στην Ελλάδα. Στην Μαδρίτη ωστόσο, ήταν και η πρώτη φωτογραφία τους που δήλωνε ότι είναι ζευγάρι.
Πέρα από αυτά την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα σχολίασε και η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία αν και δεν σχολίασε το ρομαντικό ενσταντανέ, έκανε ένα πολύ γλυκό σχόλιο στην κόρη της, γράφοντας:
«Κούκλα κι εσύ κι η Στοκχόλμη», με την Δανάη Μπάρκα να της απαντά: «Εγώ το οφείλω στη μαμά μου, η Στοκχόλμη δεν ξέρω».
Επιστρέφοντας πάντως, από το προηγούμενο ταξίδι της στην Μαδρίτη η Δανάη Μπάρκα είχε εξηγήσει για ποιον λόγο αυτή τη φορά επέλεξε να έχει λίγο περισσότερη εξωστρέφεια στην προσωπική της ζωή, λέγοντας:
Καμία φορά πρέπει να βγάζουμε από μέσα μας αυτή την ενοχοποίηση της χαράς που μας πιάνει. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

