Ολοκαίνουργιος Γιάννης Πλούταρχος έτοιμος για πλατινένιο δίσκο

Αν και έχουν περάσει μόλις δύο ημέρες απο την κυκλοφορία του, ο δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο " Η δύναμη του έρωτα"  είναι μια ανάσα απο την πλατινένια διάκριση. Οι εμφανίσεις του στο Cosmos σκίζουν και το καλό παιδί απολαμβάνει την επιτυχία του.

Το νέο album του Γιάννη Πλούταρχου είναι γεγονός! Μετά από δύο χρόνια, ο πολυαγαπημένος ερμηνευτής μας παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά που έχει τον τίτλο «H δύναμη του έρωτα» και κυκλοφορεί στις 29 Νοεμβρίου από τη Heaven Music.

Δώδεκα μοναδικές ερμηνείες από το Γιάννη Πλούταρχο. Μια πρώτη γεύση από το νέο album έχουμε ήδη πάρει με τα 3 singles που έχουν ήδη κυκλοφορήσει ραδιοφωνικά αλλά και ψηφιακά και έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο, κατατάσσοντάς τα στις πρώτες θέσεις των charts!

Το «Σε θέλω» σε μουσική Αλέξη Σέρκου και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, το «Δεν τηλεφώνησες» σε μουσική και στίχους Αλέξη Σέρκου και το «Δεν θέλω άλλο» σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Θάνου Παπανικολάου. Ο Χριστόφορος Γερμενής, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο Αλέξης Σέρκος, ο Στέφανος Κόκκαλης, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Άκης Δείξιμος έβαλαν τη μουσική τους σφραγίδα στα καινούργια τραγούδια του album, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δύο συνθέσεις υπογράφει ο ίδιος ο Γιάννης Πλούταρχος. Τους στίχους τους εμπιστεύτηκαν ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Ισαάκ Σούσσης, ο Αλέξης Σέρκος, η Ρεββέκα Ρούσση, ο Θάνος Παπανικολάου, ο Άκης Μουρατίδης, η Ναταλί, ο Ανδρέας Κάκονας.

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ