Το «ευχαριστώ» της Δέσποινας Βανδή, η σπάνια φωτό με τα 2 της παιδιά & η γιορτή του Μπισμπίκη
Τη νέα χρονιά η Δέσποινα Βανδή την υποδέχτηκε με ένα «ευχαριστώ» για την προηγούμενη που είχε τις δυσκολίες της αλλά είχε και νέα ξεκινήματα όπως είπε στο μήνυμά της.
Το φετινό ρεβεγιόν και η πρώτη μέρα του 2026 ήταν για τη Δέσποινα Βανδή ξεχωριστή γιατί είχε δίπλα της τα παιδιά της, αλλά και γιατί γιόρταζε ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης. Λίγες όμως ώρες πριν υποδεχτεί τη νέα χρονιά, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για τη χρονιά που «έφυγε» και δεν ήταν πάντα εύκολη.
Το μήνυμα της Δέσποινας είναι χαρακτηριστικό και για τη δική της φιλοσοφία και τον τρόπο που αντιμετωπίζει πια όσα η ζωή της φέρνει, ευχάριστα και δυσάρεστα.
Ο Φοίβος δεν έχει πια «καμεροφοβία»: Η άγνωστη συνεργασία με τη Βίσση, η απάτη & η πίστη στη Βανδή
Η φωτογραφία με τον γιο της και την κόρη της και το «τίποτε δεν είναι δεδομένο»
Λίγες ώρες πριν η Δέσποινα Βανδή υποδεχτεί τη νέα χρονιά, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για εκείνη που έφυγε, που ήταν μία από τις καλύτερές της επαγγελματικά, αλλά και με απρόοπτα προσωπικά - με το τροχαίο του Βασίλη Μπισμπίκη και τη δικαστική του περιπέτεια - αλλά και μία χρονιά με νέα ξεκινήματα. Με την επιχειρηματική της συνεργασία με την κόρη της Μελίνα και τη νέα σειρά καλλυντικών που δημιούργησε.
Αφού ευχαριστήσε στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram τον κόσμο που της δείχνει διαρκώς την αγάπη του και έδωσε τις ευχές της, έκλεισε λέγοντας κάτι πολύ χαρακτηριστικό: «Επειδή δεν είναι τίποτε πια δεδομένο στη ζωή μας, αισθάνομαι ένας ευλογημένος άνθρωπος»
Λίγες ώρες μετά σε αυτή την ενδοσκόπηση - ανασκόπηση μας έδειξε στιγμιότυπα από τη βραδιά της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι της στη Φιλοθέη, στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη που είχε και την ονομαστική του εορτή και μερικές φωτογραφίες - χαρακτηριστικές - του 2025. Εκεί κυριαρχούν όλα τα πρόσωπα που εκείνη θεωρεί σημαντικά στη ζωή της και στιγμές της χρονιάς που δεν θα ξεχάσει.
Και ξεχωρίζει μία σπάνια φωτογραφία του γιου της Γιώργου Νικολαίδη από την αποφοίτηση της κόρης της Μελίνας στο Λονδίνο.
Μία φωτογραφία με τον αδελφό της Γιώργο που σπουδάζει σεφ και ήδη εργάζεται ως ειδικευόμενος σε γνωστό εστιατόριο του Ψυχικού, δημοσίευσε και η Μελίνα Νικολαίδη στη δική της ανάρτηση στο Instagram, με ένα εξίσου ιδιαίτερο μήνυμα: «Θα μπορούσα να γράψω τόσα πράγματα για αυτή τη χρονιά. Για το πόσα κέρδισα πιστεύοντας στον εαυτό μου. Πόσα κέρδισα νομίζοντας εκείνη τη στιγμή ότι χάνω. Τί εχασα και και αποχαιρέτησα οριστικά. Πόσο αδύναμη ένιωσα μπροστά σε πράγματα που ήταν πέρα από τον έλεγχο μου, αλλά και πόσο δυνατή ξεπερνώντας τους φόβους και τον εαυτό μου.
Διαλέγω αυτές φωτογραφίες γιατί αν έμαθα ένα πράγμα το 2025 είναι πόσο σημαντικό είναι να γελάμε. Να γελάμε και να είμαστε ευτυχισμένοι! Είτε λόγω των πράγματων που κάνουμε εμείς οι ίδιοι και μας γεμίζουν, είτε εξαιτίας των ανθρώπων που έχουμε διαλέξει να μας περιστοιχίζουν».

