Επεισοδιακή ψηφοφορία στο MasterChef μετά την ήττα της μπλε ομάδας: Τα νεύρα του αρχηγού & η κόντρα
Πανηγυρικά όπως θα δούμε σήμερα η κόκκινη ομάδα νίκησε την μπλε στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef. Ο αρχηγός της δεύτερης, έγινε ξανά αντικείμενο σχολίων στο Χ.
Το «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος» ακούστηκε στην αρχή του επεισοδίου του MasterChef από τον Κωνσταντίνο της κόκκινης ομάδας και περιγράφει με ακρίβεια τον χαρακτήρα της ομαδικής δοκιμασίας με τους μπλε.
Γιατί ενώ αρχικά η μπλε μπριγάδα είχε μόνο επικριτικά λόγια να πει για την αντίπαλη ομάδα, τελικά εκείνη βρέθηκε ηττημένη.
Και όχι μόνο αυτό. Σήμερα έχουμε κόντρα μεγατόνων μεταξύ Γιώργου και Χάρη και επεισοδιακή δοκιμασία αποχώρησης.
MasterChef 10: Το παράδοξο με τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση & το ρίσκο που πήρε ο Τάσος Παυλίδης
Η αγένεια των μπλε που εξόργισε το κοινό
Η ειρωνεία με την οποία οι μπλε αντιμετώπισαν την αλλαγή αρχηγού των κόκκινων, τους 3 παίκτες με τις μαύρες ποδιές και η υπεροψία για τα πιάτα τους, τους γύρισαν μπούμερανγκ με την απόδοσή τους στη συνέχεια.
Ο τοξικός παίκτης του φετινού διαγωνισμού είναι τελικά ο Γιώργος Αχλαδιώτης και αρχηγός των μπλε. Ειρωνεία και απερισκεψία στα λόγια τον χαρακτήρισαν στην αρχή του επεισοδίου για τους αντιπάλους του και μία αυτοπεποίθηση που δεν είχε αντίκρυσμα στη συνέχεια.
Είχε και μία μικρή κόντρα για το μενού με τον Χάρη που τον έχει άτυπα χρίσει υπαρχηγό του. Η οποία κόντρα μεγάλωσε λίγο αργότερα για πιο σοβαρό λόγο.
Και οι δύο ομάδες έπρεπε να δημιουργήσουν ένα μενού με 3 πιάτα με θέμα την κλασσική ελληνική κουζίνα για να σερβίρουν τα μέλη της Αφρικανικής κοινότητας στην Ελλάδα, στα πλαίσια της θεματικής αυτής της εβδομάδας, για τις κουζίνες του κόσμου.
Η κόκκινη ομάδα όμως ήταν πιο συντονισμένη υπό τον Τάσο με πιο ωραίες ιδέες και καλύτερη εκτέλεση όπως φάνηκε από όσα έλεγαν οι κριτές αλλά και οι καλεσμένοι. Οι μπλε έκαναν πολλά λάθη και ο Γιώργος είχε καταλάβει εξαρχής και το είχε διατυπώσει πως άλλα είχε δώσει ως κατεύθυνση να γίνουν και άλλα έγιναν στο τέλος.
Με λίγα λόγια, ούτε επικοινώνησαν σωστά ούτε και μαγείρεψαν νόστιμα.
Αποσυντονισμό είχαμε και στους κόκκινους όταν όλη η ομάδα ετοίμαζε το γλυκό. Οι μπλε δεν σταμάτησαν να τους σχολιάζουν, εστιάζοντας στην ιδέα του επιδόρπιου, την οποία είχαν αντιγράψει από τα βιβλία μαγειρικής που έχουν στο σπίτι. Κάτι το οποίο δεν απαγορεύεται.
Ακούστηκαν και κάποια «γαλλικά» από τον Πέτρο που επίσης σχολίαζε καυστικά τον τρόπο που σέρβιραν οι κόκκινοι αντίπαλοι και στο Χ τα σχόλια έπεσαν βροχή για την αγένειά τους.
Πανηγυρικά 16 - 4 νίκησαν οι κόκκινοι βάσει της ψηφοφορίας των καλεσμένων και η ανακοίνωση θα γίνει σήμερα.
Το αποτέλεσμα προκαλεί μεγάλη ρήξη στους μπλε με τον Γιώργο Αχλαδιώτη ως αρχηγό να έρχεται σε λεκτική κόντρα με τον Χάρη, τον οποίο κατηγορεί πως άλλαξε το μενού και τις δικές του οδηγίες, για αυτό και όχι μόνο όπως ανακοίνωσε δεν θα δώσει το πλεονέκτημα της ασυλίας σε κάποιον, αλλά δεν σκοπεύει να πάρει και την ευθύνη της αποτυχίας.
Δες και το τρέιλερ.
Αναμενόμενο ήταν πως δεν θα είχε την αντίστοιχη ευθιξία που έδειξε ο Πάνος των κόκκινων όταν παραιτήθηκε από αρχηγός, αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη για την τότε ήττα τους.
Στο Χ δίκασαν τον Γιώργο και πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη της κόκκινης μπριγάδας.
