Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έκαναν στα παιδιά τους το πιο παράξενο δώρο

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έκαναν στα παιδιά τους το πιο παράξενο δώρο

Τους αγαπάμε παρά τις όποιες εκκεντρικότητες.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie είναι, πέρα από πανέμορφο, και ένα εκκεντρικό ζευγάρι με συγκεκριμένο lifestyle. Πολλά ταξίδια, πολυτελείς επαύλεις, φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Ο κίτρινος τύπος τους αγαπάει και ζητάει απελπισμένα να μάθει την παραμικρή λεπτομέρεια για πτυχές της οικογενειακής τους ζωής.

Τελευταίο νέο είναι ότι το ζευγάρι αγόρασε ένα αντι-jet lag σύστημα προκειμένου να βοηθήσει τα έξι παιδιά του να κοιμούνται καλύτερα ανάμεσα στα πολύωρα ταξίδια. H κούραση από το ασταθές ωράριο φαίνεται πως τα έχει καταβάλει με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς εξαντλημένα.

«Οι δυο ηθοποιοί οφείλουν να υπομένουν συνέχεια τις αλλαγές τις ώρας μιας και ταξιδεύουν πολύ για να γυρίσουν ταινίες ή για άλλες υποχρεώσεις. Μαζί τους συνήθως ταξιδεύουν κάποια (ή και όλα) από τα παιδιά τους, τα οποία δυσκολεύονται πολύ να προσαρμοστούν με αποτέλεσμα να μη μπορούν να κοιμηθούν. Οπότε οι ίδιοι αποφάσισαν να εγκαταστήσουν ένα πανάκριβο σύστημα στην έπαυλή τους στη Γαλλία, το οποίο λέγεται πως βοηθάει τον οργανισμό να επανέλθει στον κανονικό ρυθμό του και να αντιμετωπίζει ευκολότερα τις αλλαγές στην ώρα. Αυτού του είδους η τεχνολογία χρησιμοποιείται μόνο σε private jets», αναφέρει πηγή.