Η μεγάλη προδοσία πριν τον τελικό του MasterChef στις 25 Ιουνίου: Κινδυνεύει με αποχώρηση ο Ανδρέας
Οι μισοί κόκκινοι μετά τη 2η νίκη τους ψήφισαν τον πρώην συμπαίκτη τους στην ομάδα και ο Ανδρέας είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.
Ο Χρήστος Μπάρκας, ο viral «Σκρατς» του MasterChef ήταν ο καλεσμένος σεφ του χθεσινού επεισοδίου της πράσινης εβδομάδας και αυτό δεν ήταν η μόνη ενδιαφέρουσα νότα.
Γιατί η νέα νίκη των κόκκινων δημιούργησε ένα μεγάλο δίλημμα καθώς οι μισοί αναγκάστηκαν να ψηφίσουν τον πρώην συμπαίκτη τους Ανδρέα που είναι στη μπλε μπριγάδα. Ήταν δίκαιο γιατί έκανε ένα αδύναμο πιάτο ή άδικο και ανήθικο όπως είπαν πολλοί στο Χ;
MasterChef 10- Αυτή είναι η τελική 4αδα; Η σωστή πρόβλεψη που προκάλεσε σχόλια & η νέα κόκκινη νίκη
Τελικός στις 25 Ιουνίου και αποχώρηση - μετακόμιση της εβδομάδας
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες στις 25 Ιουνίου θα γίνει ο μεγάλος τελικός του επετειακού 10ου MasterChef. Και μέχρι τότε πολλά θα αλλάξουν και πολλά θα συμβούν.
Επιφανειακά είχαμε μία ευχάριστη νότα χθες με την παρουσία του «Σκρατς» μας, αλλά παρασκηνιακά είχαμε μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα, γιατί η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας είναι καθοριστική και η πιο σημαντική της χρονιάς. Γι' αυτό αρκετή στρατηγική στο παρασκήνιο.
Ο μόνος άνετος ήταν ο Φίλιπ που έμεινε στον εξώστη ως ρεπό, μετά από απόφαση του Πάνου για να ξεκουραστεί.
H κακή απόδοση του Πέτρου και νικητή του Silver Award και ο ντεφορμέ Μιχάλης έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στις 2 απανωτές ήττες της μπλε ομάδας. Από λάθη που δεν θα έκανε ούτε ερασιτέχνης μάγειρας ηττήθηκαν και χθες οι μπλε.
Αλλά αυτή η ήττα δυσκόλεψε πολύ τους νικητές κόκκινους, γιατί θα έπρεπε να ψηφιστεί ο πρώην παίκτης τους ο Ανδρέας που είχε κακή προσπάθεια με τη νέα μπλε ομάδα του.
Oι μόνοι που δεν τον ψήφισαν ήταν ο Γιώργος, ο Νίκος και ο Χρήστος. Πάνος, Τάσος και Φίλιπ που τον ψήφισαν μπήκαν στο στόχαστρο του κοινού στο Χ. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές για τον Ανδρέα ο οποίος πληγώθηκε από την απόφαση των 3 κόκκινων και φόρεσε τη μαύρη ποδιά ως παίκτης προς αποχώρηση.
Αντιδράσεις όμως είχαμε και για το δεύτερο λάθος να ψηφιστεί αναγκαστικά η Wasan από τους κόκκινους. Η οποία ήταν εκείνη που έφερε χθες νίκη στη μπλε ομάδα. Άστοχο εντελώς όλο αυτό.
Μετά τη χθεσινή δεύτερη νίκη των κόκκινων είναι μαθηματικά βέβαιο πως μπλε παίκτης θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα ή τουλάχιστον έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες.
Βάσει των τελευταίων πληροφοριών ο Σαμ είναι εκείνος που αναμένεται να αποχωρήσει και η μπλε ομάδα θα συμπληρωθεί για δεύτερη φορά από παίκτη της κόκκινης ομάδας και αυτός θα είναι ο Νίκος.

