Το πάρτι της βάφτισης της κόρης Γεωργίου - Χριστοδούλου: Τι συμβολίζει το διπλό όνομα & οι δύο νονοί

Κατερίνα Μπούσιου
Το πάρτι της βάφτισης της κόρης Γεωργίου - Χριστοδούλου: Τι συμβολίζει το διπλό όνομα & οι δύο νονοί

Και το όνομα αυτής, Μιράντα - Βασιλική. Το πάρτι της βάφτισης της κόρης του Ανδρέα και της Σιμώνης Γεωργίου και η παρουσία της...δεύτερης κόρης του σκηνοθέτη και ηθοποιού. 

Στον ναό του Αγίου Ανδρέα στην Αγία Νάπα, έγινε το πρωί της Κυριακής 7 Ιουνίου η βάφτιση της κόρης του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου. Η αλήθεια είναι πως κανείς δε γνώριζε για το ευχάριστο γεγονός, εκτός από την οικογένεια και πολύ στενούς φίλους του ζευγαριού.

Η μικρή πήρε το διπλό όνομα Μιράντα - Βασιλική και αυτό το όνομα είχε τη δική του σημασία για το ζευγάρι.

Μπλε Ώρες: Τα πρώτα πλάνα στο Πήλιο και το καστ με «άρωμα» Μπρούσκο - Γη της ελιάς

Η περήφανη γιαγιά και η μικρή Μαλένα από τη Γη της ελιάς

Σε μία περίοδο που έχουν τελειώσει τα γυρίσματα για τη Γη της ελιάς και συνεχίζονται με πιο χαλαρούς ρυθμούς τα γυρίσματα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου Μπλε Ώρες, επέλεξε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του Σιμώνη να βαφτίσουν την εννέα μηνών κόρη τους.

Και διάλεξαν ως τόπο την Αγία Νάπα, που είναι και το μέρος που τον Σεπτέμβριο του 2024 είχαν παντρευτεί.

https://www.instagram.com/reel/C_fq6KtMv3b/

Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της νεοφώτιστης κόρης τους που πήρε το όνομα Μιράντα - Βασιλική με το βαφτιστικό δαντελένιο φόρεμά της.

georgioukorivaftisi.jpg

Το όνομα της μικρής έχει σημασία γιατί Μιράντα είναι η μαμά της Σιμώνης Χριστοδούλου, ενώ Βασιλική είναι όνομα που προέρχεται από την οικογένεια του Ανδρέα (δεν ήταν όμως το όνομα της μητέρας του η οποία έχει "φύγει" από τη ζωή όταν εκείνος ήταν μικρός σε ηλικία).

Η περήφανη γιαγιά πόζαρε στο πλευρό του γιου της Νικόλα. Ο αδελφός της Σιμώνης, Νικόλας Χριστοδούλου, ήταν άλλωστε ο ένας από τους νονούς της μικρής.

stigmiotypo-o8onhs-2026-06-07-224946.png

Η δεύτερη νονά είναι η σχεδιάστρια μόδας Αντρέα Παχίτη που είναι κοινή φίλη του ζευγαριού.

stigmiotypo-o8onhs-2026-06-07-225018.png

Η διακόσμηση ήταν σε λευκούς και κίτρινους τόνους ενώ μετά το μυστήριο έγινε ένα μικρό παραθαλάσσιο πάρτι μέχρι αργά το απόγευμα προς τιμήν της Μιράντας - Βασιλικής.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η τηλεοπτική Μαλένα, το μικρό και ταλαντούχο κοριτσάκι που υποδύεται στη Γη της ελιάς την κόρη του Ανδρέα Γεωργίου.

Το ζευγάρι έχει δηλώσει και κατά το παρελθόν πως θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά του και άλλωστε ο Ανδρέας Γεωργίου προέρχεται και από μία πολύτεκνη οικογένεια. Είναι πολύ ξεχωριστός ο δεσμός που έχει με τα αδέλφια του αλλά και τα ανίψια του. Μέρος πια αυτής της μεγάλης οικογένειας είναι η γυναίκα του και η κόρη τους.

Τις επόμενες μέρες ο σκηνοθέτης και παραγωγός θα συνεχίσει τα γυρίσματα για τις Μπλε Ώρες στο Πήλιο, ενώ εκρεμμεί ένα μικρό γύρισμα για να κλείσει το κεφάλαιο της Γης της ελιάς μετά από 5 χρόνια.

Δες και εδώ όσα συμβούν.

Το λάθος που στοιχίζει μία ζωή στη Γη της ελιάς και η παγίδα στον Μάριο Αθανασίου πριν γίνει πατέρας

DPG Network