Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια του επόμενου Mad Secret Concert

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια του επόμενου Mad Secret Concert

Πήγαμε στις πρόβες του επόμενου MAD Secret Concert by What's Up και παρακολουθήσαμε την πρώτη super band, The Superheroes Of Music!.

Το 11ο ΜAD Secret Concert by What's Up είναι γεγονός και πρόκειται για μια special συναυλία, που έχει πολυσυζητηθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα εμφανιστεί το πρώτο αποκλειστικό super band έκπληξη, The Superheroes Of Music!, και μαζί τους on stage θα βρεθούν και αγαπημένοι guests καλλιτέχνες σε μοναδικά live performances!

Μέλη του super band είναι οι:
Μπάσο- Χρήστος Μάστορας, front man ΜΕΛΙSSES
Κιθάρα- Γιώργος Παπαδημητράκης, front man ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ
Keyboards- Stan
Κιθάρα- Μύρωνας Στρατής

Εμείς βρεθήκαμε στις πρόβες των αγαπημένων μας Superheroes Of Music! για τη συναυλία και παρακολουθήσαμε όλη την προετοιμασία τους. Ο Χρήστος Μάστορας, ο Γιώργος Παπαδημητράκης, ο Stan και o Μύρωνας Στρατής έπαιξαν πολύ μουσική, έκαναν πλάκα μεταξύ τους και έδωσαν το στίγμα του event.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοινό έχει τη δυνατότητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα να κάνει το SECRET concert, open για όλους, μπαίνοντας στο www.whatsup.gr/secret και βάζοντας τα δυνατά του για να ανοίξει η πόρτα της συναυλίας του πρώτου super band στην Ελλάδα, θα καταφέρει να αποκαλύψει πού και πότε θα πραγματοποιηθεί το 11ο MAD Secret Concert! Θα είναι σίγουρα όμως μέσα στα Χριστούγεννα! Περιμένουμε κι εμείς να μάθουμε περισσότερα.

DPG Network