Η Margot Robbie αλλάζει αθόρυβα το επώνυμό της έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια γάμου

Πατούλια Κατερίνα
Η Margot Robbie αλλάζει αθόρυβα το επώνυμό της έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια γάμου

Η Robbie αναμένεται να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το πατρικό της επώνυμο στην επαγγελματική της ζωή.

Η Margot Robbie πήρε επισήμως το επώνυμο του συζύγου της, Tom Ackerley, σε εταιρικά έγγραφα, σχεδόν δέκα χρόνια μετά τον γάμο της με τον Βρετανό κινηματογραφικό παραγωγό.

Η 36χρονη πρωταγωνίστρια της «Barbie» εμφανίζεται πλέον ως Margot Ackerley σε έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από το Companies House, την αρμόδια υπηρεσία εταιρικών μητρώων του Ηνωμένου Βασιλείου, και αφορούν την εταιρεία παραγωγής του ζευγαριού, LuckyChap Entertainment.

Στην καταχώριση, η οποία παραλήφθηκε τη Δευτέρα, αναφέρεται η αλλαγή του ονόματός της από «Margot Elise Robbie» σε «Margot Elise Ackerley». Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσε το επώνυμο Robbie στα εταιρικά έγγραφα, από τότε που διορίστηκε διευθύντρια της εταιρείας παραγωγής τον Μάιο του 2015.

Η Robbie αναμένεται, πάντως, να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το πατρικό της επώνυμο στην επαγγελματική της ζωή.

Margot Robbie

Margot Robbie

Invision

Η ίδια και ο Ackerley, ο οποίος κατάγεται από το Surrey της Αγγλίας, ίδρυσαν τη LuckyChap Entertainment το 2014 μαζί με τους φίλους τους Josey McNamara και Sophia Kerr.

Έκτοτε, η εταιρεία έχει συμμετάσχει στην παραγωγή ταινιών όπως οι «I, Tonya», «Birds of Prey», «Barbie» και «Saltburn».

Η Robbie παντρεύτηκε τον Ackerley, επίσης 36 ετών, σε μια κλειστή τελετή στο Byron Bay της Αυστραλίας τον Δεκέμβριο του 2016, δύο χρόνια μετά την έναρξη της σχέσης τους.

Τον Οκτώβριο του 2024 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι.

Από φίλοι, συγκάτοικοι και μετά ζευγάρι

Robbie και Ackerley γνωρίστηκαν το 2013 στα γυρίσματα του δράματος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου «Suite Française». Η Robbie συμμετείχε στην ταινία ως ηθοποιός, ενώ ο Ackerley εργαζόταν ως βοηθός σκηνοθέτη.

Αρχικά έγιναν φίλοι και στη συνέχεια συγκάτοικοι, μέχρι που η σχέση τους εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο.

Η Margot Robbie κρατά συνήθως την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα ωστόσο, σε συνέντευξή της στη Vogue το 2016 είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Ackerley, αποκαλύπτοντας ότι δεν περίμενε ποτέ πως θα τον ερωτευόταν.

«Ήμουν το απόλυτο single κορίτσι. Η ιδέα μιας σχέσης με έκανε να θέλω να κάνω εμετό και μετά όλο αυτό μου προέκυψε χωρίς να το καταλάβω.

«Ήμασταν φίλοι για τόσο πολύ καιρό. Ήμουν πάντα ερωτευμένη μαζί του, αλλά σκεφτόμουν: Δεν υπάρχει περίπτωση να με ερωτευτεί κι εκείνος. Μην το κάνεις περίεργο, Margot. Μην είσαι χαζή και του πεις ότι σου αρέσει και μετά συνέβη και σκέφτηκα: Φυσικά και είμαστε μαζί. Αυτό βγάζει τόσο πολύ νόημα, με έναν τρόπο που τίποτα άλλο δεν είχε βγάλει ποτέ πριν», είχε προσθέσει.

Το μοναδικό πράγμα για το οποίο τσακώνονται στο σπίτι

Το ζευγάρι είχε αποκαλύψει το 2024 στους Times του London ότι ένα από τα θέματα για τα οποία διαφωνούν στο σπίτι είναι το... ποια μπισκότα είναι καλύτερα: τα Tim Tams ή τα Penguins.

Πρόκειται για τα αντίστοιχα σοκολατένια μπισκότα της Αυστραλίας και της Βρετανίας, με τον καθένα να υπερασπίζεται, όπως φαίνεται, την επιλογή της πατρίδας του.

Ο Ackerley, ο οποίος είχε εμφανιστεί και στο «Harry Potter and the Prisoner of Azkaban», έχει παραδεχτεί επίσης ότι εκείνος και η Robbie δεν προσπαθούν να διαχωρίσουν συνειδητά την επαγγελματική από την προσωπική τους ζωή.

30th Annual SAG Awards - Arrivals
Tom Ackerley, left, and Margot Robbie arrive at the 30th annual Screen Actors Guild Awards on Saturday, Feb. 24, 2024, at the Shrine Auditorium in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

«Γίνεται εντελώς φυσικά. Δεν έχουμε έναν διακόπτη που ανοίγει και κλείνει. Όλα έχουν γίνει ένα», είχε δηλώσει και η κοινή επαγγελματική τους πορεία συνεχίζεται.

Η LuckyChap Entertainment έχει ήδη αρκετά νέα projects στα σκαριά, μεταξύ των οποίων μια live-action μεταφορά του «The Sims», ένα prequel του «Ocean’s Eleven» σε σκηνοθεσία Bradley Cooper και μια νέα μεταφορά του «Sleepy Hollow» με πρωταγωνίστρια τη Sydney Sweeney.

DPG Network
© 2012-2026 Queen.gr - All rights reserved