Η showbiz θα κάνει παρέλαση από το Black Out

Η showbiz θα κάνει παρέλαση από το Black Out

Τραγουδιστές, ηθοποιοί και τηλεοπτικά πρόσωπα μπαίνουν στο σκοτεινό δωμάτιο και τα βάζουν με τις φοβίες τους. Η Νάντια Μπουλέ σε λίγες μέρες μπαίνει ξανά στο στούντιο και θα μαγνητοσκοπήσει 16 επεισόδια απο τα οποία τα οχτώ θα είναι με επωνύμους.

Το ιδιαίτερο της επιστροφής της Νάντιας Μπουλέ στα γυρίσματα, ενώ ήξερε πριν ένα μήνα περίπου ότι η εκπομπή θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο, οφείλεται στους celebrities που δέχτηκαν να λάβουν μέρος σε επτά ή οχτώ έκτακτα επεισόδια. Περίπου σαράντα αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα θα αντιμετωπίσουν τις ανασφάλειες και τις φοβίες τους. Θέμος Αναστασιάδης, Χρήστος Φερεντίνος, Κατερίνα Ζαρίφη, Σίσσυ Χρηστίδου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Ηλιάκη είναι μερικά από το ονόματα που καταφέραμε να μάθουμε.

Η παραγωγή του παιχνιδιού έχουν έρθει σε επαφή και με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά και τον Ηλια Ψινάκη αλλά η απάντησή τους δεν ήτα αρχικά θετική. Το κανάλι αποφάσισε να μαγνητοσκοπήσει περισσότερα ωριαία επεισόδια με σκοπό να κρατήσει την δυναμική στην prime time ζώνη της Δευτέρας. Η Νάντια Μπουλέ με αυτή την έκβαση είναι πολύ ευχαριστημένη και θα ξαναφορέσει το αυστηρό ύφος της ως οικοδέσποινα. Αναμονή λοιπόν για τα αποτελέσματα που θα φέρουν φως στα νούμερα της AGB και περισσότερο φόβο σε αγαπημένα άτομα της showbiz.