Τα "Ιταλικά" της Φλορίντα κέρδισαν τους φόβους της στο σκοτάδι

Τα "Ιταλικά" της Φλορίντα κέρδισαν τους φόβους της στο σκοτάδι

Ένα απολαυστικό ωριαίο επεισόδιο παρακολουθήσαμε στο prime time του ΑΝΤ1 στο celebrities edition Blackout. Η Φλορίντα ήταν η νικήτρια και τα γέλια που κάναμε ήταν πολλά.

Μαζί της η Χριστίνα Κολέτσα, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Γιολάντα Διαμαντή, ο Θανάσης Πάτρας και το μέλος των Vegas αποδείχτηκαν λίρα εκατό και έφεραν ποσοστά κοντά στο 40% στο νεανικό κοινό.

Τα χρήματα πήγαν στα παιδικά χωριά SOS και η Ιταλίδα δημοσιογράφος με την ψυχραιμία της αλλά και το ταμπεραμέντο της κατάφερε να έρθει στην πρώτη θέση και αφού τα έβαλε με κατσαρίδες, σκουλήκια και ποντίκια. Στα παρασκήνια των γυρισμάτων μάθαμε ότι περίπου δέκα ώρες έμειναν στα πλατό οι επώνυμοι.

Από τις 13.45 το μεσημέρι έως τη 01.00 τα ξημερώματα γίνονταν πολύωρα γυρίσματα τα οποία έχουν μεγάλη επεξεργασία στο μοντάζ. Εκεί κόβονται πολλά από τα "ιταλικά" των παιχτών αλλά και οι ώρες που κάνουν να ξεπεράσουν τις δοκιμασίες.

Η Χριστίνα Κολέτσα δε μπόρεσε να πιάσει τα ποντίκια, ενώ ο Θανάσης Πάτρας ήτα ο πρώτος που αποχώρησε από την πεντάδα των επωνύμων. Ένα ξεκαρδιστικό σόου που κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών με την Φλορίντα να κερδίζει το έπαθλο και τα πολύ καλά σχόλια από τον μαγικό χώρο του twitter που έβλεπε φανατικά την εκπομπή της Νάντιας Μπουλέ.

Την Δευτέρα που έρχεται θα δούμε Χειμωνέτο, Αναστασοπούλου, Τσιμτσιλή, Καλλέργη και Παππά μέσα στο σκοτάδι.