Ο Γιώργος Τσαλίκης άφησε το μικρόφωνο και έγινε παρουσιαστής καιρού

Ο Γιώργος Τσαλίκης  άφησε το μικρόφωνο και έγινε παρουσιαστής καιρού

Αμέσως μετά την  νυχτερινή του εμφάνισή στο CARAMELA ο συμπαθής καλλιτέχνης βρέθηκε στο πλατό της Ελεόνώρας Μελέτη που σταμάτησε μέχρι της 3 Ιανουαρίου για τις εορτές. Καλή διάθεση υπήρχε και αμέσως ο τραγουδιστής ανέλαβε και χρέη παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Τσαλίκης λοιπόν μας καλημέρισε το πρωί της Παρασκευής από τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή στην "Πρωινή Μελέτη" προκαλώντας την έκπληξη όλων μας . Με χαμόγελο και χωρίς άγχος καλημέρισε τους τηλεθεατές και η Πρωινή Μελέτη για λίγα λεπτά το πρωινό πρόγραμμα πήρε ταυτότητα αρσενική. Ο τραγουδιστής είπε ότι αντάλλαξε ρόλους με την Ελεονώρα Μελέτη - η οποία θα τραγουδάει στο νυχτερινό κέντρο- και ξεκίνησε την παρουσίαση.

Μέχρι που η Ελεονώρα μπήκε στο πλατό και είπε ότι πρόκειται για πλάκα, αφήνοντας και τη σπόντα της για όσους λένε ότι καθυστερεί κάθε πρωί να βγει στην εκπομπής της. Τα νούμερα για τον μήνα Δεκέμβριο έκλεισαν κοντά στο 23% για τα νεανικά κοινά και κρατάει τα σκήπτρα της τηλεθέασης. Από την άλλη πλευρά ο πάντα χαμογελαστός Γιώργος Τσαλίκης έδωσε το 100% ως καλεσμένος και γοήτευσε με το χιούμορ του, την ετοιμολογία του και το πως έδεσε αμέσως με την παρέα της Ελεονώρας για τρεις ώρες που ήταν στο πλατό καλεσμένος.