O Mύρωνας Στρατής μιλάει στη σύντροφό του για Παπαβασιλείου-Τσαπανίδου-Νομικού

O Mύρωνας Στρατής μιλάει στη σύντροφό του για Παπαβασιλείου-Τσαπανίδου-Νομικού

Σε μια πρωτότυπη συνέντευξη, η Μαίρη Συνατσάκη ανέκρινε τον σύντροφό της και τον ρώτησε πράγματα που αφορούν στην ίδια αλλά και σε άλλες πανέμορφες κυρίες της showbiz. Η αμηχανία ήταν εμφανής αλλά το αποτέλεσμα πολύ γλυκό.

Στην ερώτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης για το λόγο που ο Μύρωνας Στρατής χρησιμοποιεί πάντα την κοπέλα του για να συμμετέχει στα video clip του, ο ίδιος απάντησε με χιούμορ: «Είναι η πιο οικονομική λύση! Επίσης, έχει αδυνατήσει και χωράει σε όλα τα δείγματα οπότε δεν πρέπει να παίρνουμε και πολλά ρούχα».

Ποιο είναι όμως το τραγούδι που του έχει κάνει εντύπωση το τελευταίο διάστημα, αν και δε μοιάζει με το ρεπερτόριό του; «Τελευταία, ένα κομμάτι που μπορεί οι φίλοι να μην περίμεναν ότι μου αρέσει είναι του Κωνσταντίνου Αργυρού, το “Μάλλον κάτι ξέρω”. Είναι πολύ ωραίο τραγούδι αλλά δεν έχει να κάνει με το τι ακούω συνήθως» ανέφερε χαμογελαστός, ενώ ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έχει έρθει σε αμηχανία από αντίδραση θαυμάστριάς του: «Όχι ποτέ. Ίσως γιατί κι εγώ είμαι πάντα ανοιχτός, χαμογελαστός, σαν το αρκουδάκι της αγάπης και δεν αφήνω περιθώρια πολλά με τον τρόπο μου».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να βαθμολογήσει τρεις ωραίες κυρίες, αρχικά αρνήθηκε, λέγοντας: «Είμαι δοσμένος μόνο σε μια γυναίκα» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου είναι πολύ δύσκολο να βαθμολογήσω. Όλες έχουν την ομορφιά τους. Η Παπαβασιλείου είναι πάρα πολύ σέξι, η Δούκισσα έχει την “υγιεινή” ομορφιά όπως τη λέω εγώ, έχει ένα “υγιεινό” χαμόγελο και η Τσαπανίδου, είναι η Πόπη Τσαπανίδου! Μια πολύ όμορφη γυναίκα, πολύ καλοντυμένη». Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη του τραγουδιστή μέσα σε πέντε λεπτά που απέδειξε πόσο απλός είναι στην ζωή του και πόσο ερωτευμένος είναι με ένα από τα πιο γλυκά κορίτσια που έκανε τάχιστα βήματα στην καριέρα του.