Demi Moore: «Φοβάμαι πως δεν είμαι άξια να αγαπηθώ»

Demi Moore: «Φοβάμαι πως δεν είμαι άξια να αγαπηθώ»

Η διάσημη ηθοποιός εξομολογείται στην τελευταία της συνέντευξη τις φοβίες που της βγήκαν μετά το διαζύγιο με τον Ashton Kutcher.

Το να είσαι 49 χρονών και να παίρνεις διαζύγιο για τρίτη φορά είναι σχεδόν απαραίτητο προσόν για τους σταρ του Hollywood. Φαίνεται όμως πως η Demi Moore δεν παίρνει τα πράγματα τόσο ελαφριά, με αποτέλεσμα το πρόσφατο διαζύγιό της με τον επί 6 χρόνια σύζυγό της Ashton Kutcher να της έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα αυτοπεποίθησης.

Η ηθοποιός έδωσε πρόσφατα μια εξαιρετικά προσωπική συνέντευξη στο τεύχος Φεβρουαρίου του Harper's Bazaar, και μάλλον το γεγονός πως το άτομο που της την πήρε ήταν η κολλητή της φίλη Amanda de Cadenet, την έκανε να νιώθει πιο άνετα και οικεία ώστε να αποκαλύψει ιδιαίτερες πτυχές του εαυτού της.

Η Demi λοιπόν είπε πως, ενώ αρχικά φοβόταν το ενδεχόμενο να την παρατήσουν, πλέον ο μεγαλύτερος φόβος της είναι «να μην έχω το κουράγιο να φτάσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου». Και αμέσως εξήγησε: «Δεν υπάρχει τρόπος να φτάσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου αν δεν βρεις την πραγματική αγάπη του εαυτού σου».

Έχοντας χωρίσει για τρίτη φορά από τον Νοέμβριο εξαιτίας της απιστίας του Kutcher, η Moore έχει αρχίσει να φοβάται πως κάτι πάει στραβά με αυτήν.

«Αυτό που με τρομάζει περισσότερο, είναι πως θα φτάσω στο τέλος της ζωής και θα ανακαλύψω πως δεν είμαι ένα αγαπητό άτομο, πως δεν είμαι άξια να αγαπηθώ. Πως υπάρχει κάτι θεμελιωδώς λάθος πάνω μου», εξομολογείται.

Εκτός από τις ανησυχίες και τους φόβους της, η Moore μίλησε και για τη σχέση με το σώμα της και για την τρομερά αδυνατισμένη φιγούρα που περιέφερε μετά τον χωρισμό της με τον Ashton. Παραδέχτηκε, επίσης, πως για καιρό είχε μια σχέση αγάπης-μίσους με αυτό, αλλά τελευταία έχει αρχίσει και το αποδέχεται.

«Έχω καταφέρει πλέον να αποδέχομαι πολύ περισσότερο το σώμα μου, και αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο το βάρος μου αλλά και όλα τα πράγματα που έρχονται μαζί με το πέρασμα του χρόνου και της ηλικίας, και έχω καταλάβει πως αυτή τη στιγμή είμαι εξαιρετικά αδύνατη. Τόσο αδύνατη που δεν φανταζόμουν ποτέ να γυρίζει κάποιος και να μου λέει "Είσαι πολύ αδύνατη και δεν φαίνεσαι καλά"», παραδέχτηκε η Moore.