Χαλαρό τριήμερο με χιονοπόλεμο για τη Μαρία Μπεκατώρου

Χαλαρό τριήμερο με χιονοπόλεμο για τη Μαρία Μπεκατώρου

"Περνάω πολύ όμορφα. Είναι μαγευτικό το Καρπενήσι" είπε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του Mega και του ΤΗΛΕΑΣΤY βρήκε την ευκαιρία μαζί με τον σύζυγό της να κάνει μια μίνι απόδραση.

Σε κοντινό προορισμό και όχι στο εξωτερικό αποφάσισε να περάσει τρεις μέρες η πάντα χαμογελαστή Μαρία Μπεκατώρου για να γεμίσει μπαταρίες στα νέα δεδομένα δουλειάς που έρχονται από τη νέα εβδομάδα και με τις επόμενες διακοπές να είναι πλέον τις Aπόκριες.

Μαζί με τον αγαπημένο της άνδρα πήγαν στο Καρπενήσι και οι συνθήκες που συνάντησαν εκεί ήταν ρομαντικές και υπό το μηδέν. Με θερμοκρασίες που πάνε με την εποχή και με ένα κάτασπρο τοπίο, βρήκε την ευκαιρία να παίξει χιονοπόλεμο και να ποζάρει μπροστά στον φωτογραφικό φακό ντυμένη από την κορυφή έως τα νύχια.

Μάλιστα στις φωτογραφίες που βλέπετε δέχτηκε πολλά πειράγματα από τον Μάκη Πουνέντη και πολλούς φίλους της επειδή σχεδόν δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε αν είναι αυτή . Το Καρπενήσι αυτό το διάστημα είναι πόλος έλξης διασήμων και όχι μόνο και το χιόνι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη εικόνα στον επισκέπτη.

Η παρουσιάστρια του Master Chef Junior υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και πάντα δέχεται να μιλάει με τον κόσμο που την πλησιάζει να της πει κάτι ή να πιάσει κουβέντα μαζί της. Φημίζεται για την ευγένεια της και στο πλευρό της έχει πάντα τον φύλακα άγγελό της που είναι χαμηλών τόνων και σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Πάντα τέτοια για το Μαράκι και καλή επιστροφή να της ευχηθούμε μιας και το βράδυ της Κυριακής θα είναι στην Αθήνα.