Μόνο στο Queen.gr: Η Κατερίνα Στικούδη, το Mega και ο ρόλος της Μ.Συνατσάκη

Μόνο στο Queen.gr: Η Κατερίνα Στικούδη, το Mega και ο ρόλος της Μ.Συνατσάκη

Η πορεία της μπορεί να έχει πάρει μια στροφή προς το τραγούδι αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι η ενασχόληση με τα τηλεοπτικά. Η σέξι Κατερίνα Στικούδη είναι συνέχεια σε συζητήσεις με το μεγάλο κανάλι όπως αποκαλύπτουμε και τα επόμενα 24ωρα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Μετά την συμμετοχή της στο talent show φιλανθρωπικού χαρακτήρα «Just the Two of Us» το μοντέλο-τραγουδίστρια-παρουσιάστρια προετοιμάζει το επόμενο βήμα της που θα εκπλήξει πολλούς. Η Κατερίνα Στικούδη δε χάλασε την σχέση της με το κανάλι που έκανε τα παρθενικά της βήματα. Ίσα-ίσα που βρίσκεται σε κουβέντες προχωρημένες με τον κύριο Πέτρο Μπούτο με προτάσεις για μια μουσική εκπομπή αλλά και για να είναι στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη εάν δούμε και πάλι από τον Απρίλιο το σόου με τους επωνύμους. Μετά την απρόσμενη αποχώρηση της Δούκισας Νομικού για τον ΑΝΤ1 η Κατερίνα πήρε τα πάνω της και πλέον μόνο η Μαίρη Συνατσάκη είναι η αντίπαλος της αν μας επιτρέπεται αυτή η έκφραση.

Η κρυφή επιθυμία της Κατερίνας Στικούδη είναι το πρωινό πρόγραμμα και κάτι τέτοιο δεν είναι στο μυαλό και στις προθέσεις των υπευθύνων. Το να αναλάβει τον ρόλο της ρεπόρτερ πίσω από τις κάμερες του Just και να κάνει τις συνδέσεις κατά την διάρκεια του σόου που θα μεταφέρει αντιδράσεις δεν την αφήνει αδιάφορη, αλλά επιθυμεί πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό προσπαθεί να καταφέρει λοιπόν και μέσα στον Φεβρουάριο θα έχει λάβει απάντηση για το πως θα αξιοποιηθεί μιας και έχει κάνει τουλάχιστον τρία ραντεβού που είχαν καλή διάθεση τουλάχιστον.

Η καυτή Κατερίνα δε διστάζει να μιλάει και να λέει αλήθειες. Πάντα προτείνει και δέχεται προτάσεις αλλά στο τέλος κερδίζει αυτό που επιθυμεί. Το Mega θέλει να την έχει στο δυναμικό του αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα. Η Μαίρη Συνατσάκη καθορίζει τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο την τύχη της, αλλά και τα θέλω του καλλίγραμμου κοριτσιού.