Τι μας έκρυβε τόσο καιρό ο Jude Law;

Τι μας έκρυβε τόσο καιρό ο Jude Law;

Η τελευταία εμφάνιση του ηθοποιού μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς αποκαλύφθηκε το μυστικό που κρατούσε τόσο καιρό φυλαγμένο.

Εδώ και αρκετούς μήνες, όποτε βλέπαμε φωτογραφίες του Jude Law από πρεμιέρες ταινιών, βραβεία ή ακόμα και από βόλτες στο σούπερ μάρκετ, υπήρχε πάντα ένα πράγμα που έμενε σταθερό. Το καλυμμένο κεφάλι του. Ο ηθοποιός είχε αναγάγει σε μόδα τα σκουφάκια, τα καπέλα, τις τραγιάσκες και ότι άλλο σε «καπελοειδές» έβρισκε μπροστά του, καλύπτοντας πάντα το κεφάλι του με στυλ. Κόλλημα είναι, σκεφτόμασταν, κάποια στιγμή θα του περάσει.

Χτες το βράδυ ο Jude Law παρευρέθηκε στη πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Sherlock Holmes: Game of Shadows» στο Παρίσι, και αποφάσισε να μην φορέσει τίποτα στο κεφάλι του. Και τότε καταλάβαμε πως τα δεκάδες καπέλα όλον αυτόν τον καιρό δεν ήταν ένα fashion statement του ηθοποιού, αλλά ένας καλός τρόπος να κρύψει διακριτικά την φαλάκρα του. Κι όμως, με πόνο καρδιάς διαπιστώσαμε πως τα ξανθά μαλλιά του πάλαι ποτέ Άγγλου καρδιοκατακτητή δεν είναι πια αυτά που ήταν και, για την ακρίβεια, δεν «είναι» καθόλου. Έχουν εξαφανιστεί, αφήνοντας πίσω τους διάσπαρτες μικρές τρίχες δεξιά κι αριστερά που όσο πάνε και λιγοστεύουν.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει αρνηθεί στο παρελθόν πως έχει πάρει οποιαδήποτε μέτρα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υποχώρησης των μαλλιών το, έπειτα από κάποια δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει βάλει εμφυτεύματα. Και η αλήθεια είναι πως μια ματιά στο σχεδόν φαλακρό κεφάλι του επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του –εκτός κι αν ο γιατρός ήταν κομπογιαννίτης.

Δεν πειράζει Jude, για εμάς θα είσαι πάντα ο γοητευτικός ξανθός Βρετανός της καρδιάς μας. Ακόμα και χωρίς μαλλιά.