Τι θα δούμε την Δευτέρα το βράδυ στο Black Out;

Τι θα δούμε την Δευτέρα το βράδυ στο Black Out;

Τα νούμερα τηλεθέασης καλά κρατούν και ο φόβος στο σκοτάδι είναι ένα συστατικό πρόκλησης για τον κάθε διαγωνιζόμενο. Όλα όσα θα δούμε την Δευτέρα το βράδυ είναι απλά ενα μικρό δείγμα στο παρακάτω κείμενο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και η εικόνα  θα μιλήσει απο μόνη της στις 22.00 το βράδυ της Δευτέρας με τη Νάντια Μπουλέ.

Στο 12ο επεισόδιο του Blackout τρία ζευγάρια φίλων συναντιούνται στο πλατό, όμως κάθε ένας διαγωνίζεται για τον εαυτό του. Άραγε, η αληθινή φιλία θα αποδειχτεί ισχυρότερη από τα σκοτεινά παιχνίδια του Blackout;

Η πρώτη δοκιμασία έρχεται για τους διαγωνιζόμενους που διψάνε για περιπέτεια και τους ρίχνει σε «επικίνδυνα νερά» με παρέα που προκαλεί αναστάτωση! Στη δεύτερη, ένα νέο στήσιμο παιχνιδιού θα φέρει πολύ γέλιο στους τηλεθεατές, αλλά και πολλά εμπόδια στους παίκτες.

Ακολουθεί ο τρίτος γύρος και μια νέα δοκιμασία. Οι διαγωνιζόμενοι για να βρουν τον δρόμο τους, το βάζουν στα πόδια,άραγε στο τέλος θα καταφέρουν να «βγουν λάδι»; Στη συνέχεια, οι παίκτες ακολουθούν το τούνελ, αλλά η σκοτεινή διαδρομή τους επιφυλάσσει εκπλήξεις που θα τα «δουν» όλα!

Τέλος, ακόμα μια νέα δοκιμασία περιμένει όσους βρεθούν στον τελικό γύρο. Μια «χοντρή» μονομαχία θα καθορίσει τον μεγάλο νικητή και θα φέρει στις οθόνες μας πλάκα με τόνο.

Το νέο επεισόδιο Blackout ρίχνει τη φιλία σε σκοτεινά παιχνίδια! Θα το δείτε τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 22:00 από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.