Η Κατερίνα Στικούδη "αναστάτωσε" με όσα είπε στην Ναταλία Γερμανού

Η Κατερίνα Στικούδη "αναστάτωσε" με όσα είπε στην Ναταλία Γερμανού

Για την σχέση της με τους άνδρες, την eurovision, την τηλεόραση και το τραγούδι μίλησε στην Ναταλία Γερμανού η Κατερίνα Στικούδη και για άλλη μια φορά απέδειξε ότι κρύβει πολλά μυστικά στην καρδιά της και στα θέλω της.

Τι ανέφερε για την σέξι εμφάνισή της: «Η γυμναστική είναι μέρος της ζωής μου. Έχω τόση ενέργεια που αν δεν πήγαινα γυμναστήριο μπορεί να έπνιγα κάποιον. Είναι η πίεση, τα νεύρα» ενώ παραδέχτηκε ότι αν και προσέχει πολύ τη διατροφή της δεν λείπουν από το διαιτολόγιό της και απολαυστικά φαγητά όπως μακαρονάδες.

Σχολίασε για τα τηλεοπτικά δρώμενα ότι το γυαλί δεν της λείπει ενώ για την επιλογή της να ασχοληθεί με το τραγούδι η απάντηση που έδωσε στην παρέα του Μέσα στην καλή Χαρά ξάφνιασε: «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ασχολούνταν με τη μουσική. Όταν από μικρός έχεις ερεθίσματα μουσικά, επηρεάζεσαι. Παρ’ όλα αυτά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα κάναμε το πρώτο τραγούδι και συνεχίζουμε». Μάλιστα, συνέχισε προσθέτοντας: «Δεν προσπαθώ να αποδείξω πως είμαι και η Κάλλας! Μου αρέσει το ραπ για αυτό και είναι έντονο σαν στοιχείο στα τραγούδια μου».

Σύντροφός της, της έχει δώσει όνομα χαϊδευτικό σε μια σχέση; «Βάσανο με λένε τώρα τελευταία και τουλίπα» απάντησε ενώ σχετικά με την μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει κάποιος σύντροφός της για εκείνη αποκάλυψε: «Ήρθε μέχρι την Κίνα για μία μέρα. Είχα πάει για τα Μις Κόσμος και ήρθε, με βρήκε και γυρίσαμε μαζί». Τέλος, στο ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision την Ελλάδα το καυτό κορίτσι απάντησε πως δεν το σκέφτεται από τη στιγμή που δεν της έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση, αλλά δε θα έλεγε όχι αν υπήρχε επίσημα κάτι.