Όταν δάκρυσε η Sharon Stone

Όταν δάκρυσε η Sharon Stone

Τι προκάλεσε τη συγκίνηση της σταρ μπροστά στο φακό;

Ντυμένη με ένα μαύρο top του οίκου Dior και pencil φούστα H&M, ένα outfit το οποίο συνδύασε με εκθαμβωτικά κοσμήματα του οίκου Damiani (με τον οποίο συνεργάζεται από το 2009), εμφανίστηκε η Sharon Stone στα εγκαίνια της μπουτίκ Damiani στην Ιταλία.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, η Stone δάκρυσε καθως θυμήθηκε τη συνάντησή της με ένα νεαρό κορίτσι-φορέα του AIDS στην Ουγκάντα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Αφρική μαζί με την εταιρεία Damiani. Η ηθοποιός είπε πως αυτή ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει να ασχολείται με φιλανθρωπική δράση στην Ουγκάντα- μάλιστα η σειρά κοσμημάτων Maji (έτσι λέγεται στα Σουαχίλι το νερό) την οποία υπογράφει για την Damiani, υποστηρίζει την οργάνωση Drop In The Bucket, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που χτίζει πηγάδια στην Αφρική ώστε να έχουν πρόσβαση στο νερό οι κάτοικοι των απομονωμένων περιοχών.

Όσο για τα άμεσα επαγγελματικά σχέδιά της, δήλωσε: «Έχω κάνει τρεις ταινίες που πρόκειται να βγουν, ξεκινάω το Fading Gigolo με τον John Torturro και τον Woody Allen και στη συνέχεια το Attachment σε σκηνοθεσία του Tony Kaye».