Η σκληρή απάντηση της Έλενας Ράπτη και ο λόγος που λύγισε στο παρελθόν από τις κακές κριτικές

Η σκληρή απάντηση της Έλενας Ράπτη και ο λόγος που λύγισε στο παρελθόν από τις κακές κριτικές

Για πρώτη φορά μετά από όλα όσα ακούστηκαν μέχρι και το σενάριο εγκυμοσύνης η Έλενα Ράπτη απάντησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» και έβαλε τέλος σε όσους συντηρούν κακόγουστες φήμες και θέλουν να πλήξουν την εικόνα της. Μια συνέντευξη σε άλλο ύφος και με αυτοκριτική από την όμορφη πολιτικό.

«Με πολλή υπομονή, μετά από 14 χρόνια στα κοινά έχω μάθει ότι λίγο πριν τις εκλογές επιλέγουν κάποιοι να διακινήσουν φήμες με σκοπό να πλήξουν την παρουσία μου στην πολιτική. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι η κλιμάκωση της προσπάθειας και το θέμα της φημολογίας που επιλέγουν. Δεν αφορά στην εντιμότητα, την κοινωνική δράση, το έργο μου στη Βουλή, την προσπάθεια μου να βοηθήσω ανθρώπους που έχουν ανάγκη ή βέβαια την πραγματικότητα σχετικά με την προσωπική μου ζωή». Και συνέχισε: «Όλα όσα φτάνουν στα αυτιά μου είναι μέρος μιας αρρωστημένης πολιτικής παραγωγής, στημένης από όσους έχουν συμφέρον. Πάντως είναι περίεργο ότι πάντα το βάρος της διαχείρισης μιας ψεύτικης φήμης πέφτει στην πλευρά της γυναίκας», δήλωσε η γοητευτική πολιτικός.

«Ο κόσμος έχει πολύ σοβαρά προβλήματα, είμαι βέβαιη πως το τελευταίο που τον απασχολεί είναι η προσωπική μου ζωή. Για να κλείσει ωστόσο το θέμα θα πω απλώς ότι δυστυχώς για όσους τους αρέσει να διακινούν σενάρια και "ροζ" φήμες δεν υπάρχει τίποτε ενδιαφέρον στην προσωπική μου ζωή».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν έχει κάψει από αρνητική κριτική απάντησε: «Ναι, για άθλιες φήμες, για χτυπήματα κάτω από τη μέση. Δεν είχα όμως ποτέ προβλήματα με την καλόπιστη κριτική. Την επιζητώ είναι τίμια και με κάνει καλύτερη», κατέληξε.

DPG Network