H σέξι γυμνάστρια της Ελένης Μενεγάκη , Χριστίνα Πάζιου στο στόχαστρο του Λάκη Λαζόπουλου

H  σέξι γυμνάστρια της Ελένης Μενεγάκη , Χριστίνα Πάζιου στο στόχαστρο του Λάκη Λαζόπουλου

Είναι μόλις 28 ετών και μας απασχολεί το τελευταίο διάστημα τόσο για το καλλίγραμμο σώμα της , όσο και τις τεχνικές της που είναι προκλητικές στην φαντασία του κάθε ανθρώπου. Αυτό στάθηκε αφορμή να είναι ένα απο τα πρόσωπα που σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος στο πρώτο τσαντίρι για το 2012.

Η Χριστίνα Πάζιου διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα του χώρου και στην τηλεοπτική ζωή μας έχει μπει απο το 2006. Μετά την Ελένη Μενεγάκη, την Έλενα Παπαβασιλείου, την Νικολέτα Ράλλη και τα όμορφα κορίτσια της Θεσσαλονίκης ( Τσολάκη-Γκόσιου), κατάφερε να μπει και στο μικροσκόπιο του Λάκη Λαζόπουλου και να γίνει στόχος σχολιασμού για μεγάλο χρονικό διάστημα σχετικά με το αντικείμενο που ασχολείται.
Αφορμή στάθηκε η τηλεοπτική της εμφάνιση στα Κορίτσια για σπίτι και οι «στάσεις» που έδειχνε προς το κοινό για να γυμναστεί όλο το σώμα. Συγκεκριμένα μαζί με την Χρύσα Ρώπα ο Λάκης Λαζόπουλος σατήρισε την μέθοδό της να γυμνάζεται η γνωστή γυμνάστρια με την βοήθεια μπουκαλιών. Αυτό στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ έγινε αντικείμενο σάτιρας.
«Γέλασα πολύ και το αντιμετώπισαν πολύ γλυκά η κυρία Ρώπα και ο Λάκης Λαζόπουλος. Είναι χαρά και τιμή που ήμουν και εγώ μέσα στα πρόσωπα που απασχόλησα με την δουλειά μου και μόνο. Η γυμναστική έχει φαντασιά, ερωτισμό, πάθος και όλα επιτρέπονται» μας λέει η Χριστινα. «Δε μπορώ να κρατήσω κακία για κάτι τέτοιο. Άλλοι παρακαλάνε να μπουν μέσα στο Αλ Τσαντίρι και εμένα που διαφήμισαν και την δουλειά μου, θα με πειράξει; Μάλλον θα αστειεύεστε».

Το φωτογραφικό υλικό που βλέπετε είναι απο το προσωπικό αρχείο της γυμνάστριας που πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε και το dvd της με θέμα Γιόγκα και μεθόδους εκγύμνασης όλου του σώματος. Όσο αφορά την προσωπική της ζωή; Κανεις δε γνωρίζει αν είναι μόνη της ή είναι ερωτευμένη. Στόχος είναι μια τηλεοπτική εκπομπή και εξετάζει προτάσεις που τις έχουν γίνει ώστε να υλοποιηθούν απο τον Σεπτέμβριο.